...
Napisał(a)
Witam mam 15 lat, 170 wzrostu na siłownię chodzę przeszło rok zaczęło się od codziennych pompek przed spaniem a teraz mam plan i do tego cardio po każdym treningu ćwiczę w poniedziałki, środy i piątki.Chcialbym się zapytać czy monohydrat w moim wieku jest szkodliwy ogarniam już w miarę dietę jem na wyczucie ale jem zdrowo i naturalnie staram się jeść dużo białka i węglowodanów ale stwierdziłem że potrzebuje tego monohydratu. Poproszę o wypowiedzi czy w moim wieku będzie ok
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Szkodliwy nie jest , jednak musisz się zastanowić czy już wykorzystałeś swój naturalny potencjał i musisz korzystać z supleemtaxji
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Zaszkodzić Ci nie zaszkodzi, jednak jak jesz tylko tak jak Ci się wydaje "zdrowo", a nie masz dogranego bilansu na plus/minus zależnie od celu, to niekoniecznie wykorzystasz ją jak należy.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Pewnie i tak go kupisz, jak jesteś zdrowy nic Ci nie bedzie
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Nie jest szkodliwy, ale też w niczym Ci nie pomoże.
Moderator działu Odżywianie
Polecane artykuły