Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1
Napisanych postów
20
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1297
ok po wysłuchaniu niektorych rad doszedlem do wniosku ze wezme 10 strzalow oma i 100 tabl mety w cyklu 5 tygodniowym co wydaje mi sie najrozsądniejszym wyjsciem w tej sytuacji. pozdrawiam i czekam na inne odpowiedzi
Szacuny
11
Napisanych postów
803
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
3620
no to popełnisz wielki błąd waląc aż tyle. wyjdzie ci 2 omy w każdy tydzień. o mecie nie wspominam. myślisz ze jak tyle weźmiesz będziesz wielki? chory będziesz i to bardzo. ale może naljlepiej żebyś sie sam przekonał. będziesz tego rozwiązania długo żałował.
Szacuny
1
Napisanych postów
20
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1297
hmm ale ja chce wziasc w cyklu 1 2 3 2 1
ale jesli mozesz mi powiedziec ze gdy wezme mniej to bede mial przyrosty spore to moge zmniejszyc , najlepiej napisz mi jaka ilosc omy i mety moze mi zagwarantowac przyrost masy ok 10 kg (do utrzymania a nie w szczycie zebym stracil polowe) i na sztandze ok 25 kg
Szacuny
11
Napisanych postów
803
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
3620
słuchaj ja wiem tylko ile omki trzeba walnąć żeby przybrać na wadze 8,5 i na sztandze 21.
nic do ciebie nie dociera i nic nie dotrze. a bierz 3 omy na tydzień jak jesteś głupi. chłopie ty jesteś w ogóle za młody na koksy nie kapujesz?
Zmieniony przez - ggobo w dniu 2003-07-26 15:38:09
Szacuny
5
Napisanych postów
408
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4335
ja 10 omy jem w 8tyg a to nie moj pierwszy cykl..... a ty sie malolacie rzucasz na gleboka wode i mozesz sie sparzyc:( jestes pewnie jeszcze prawiczkiem a po takiej kuracji bedziesz nim jeszcze długo:p a gebe bedziesz mial jak balon starzy sie skapna na 100% i w******* jeszcze dostaniesz:) masz tu moje gg(2054631) i zgłos sie to ci to wytłumacze na spokojenie. ELO
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
gregor ja mam 17 lat i cwicze tak powaznie okolo rok ... wazylem ostatnio 102 kg przy wzroscie 178 - duzo ale zaczalem sie zezbic i teraz waze 88 kg i jeszce pare mysle spalic ale nie biorac nic z odzywek kompletne nic a mam 40 w bicu a na klatke mysle ze 90 pojdzie w tej chwili ... a teraz dopiero sie biore za odzywki a jesli chodzi o sterydy moze za 6 lat ... najlepiej to sobie juz dziecko zrobic a pozniej sie za sterydy brac ;)