Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1
Napisanych postów
77
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2610
Czesc Wam, mam pytanko co sądzicie o takim cyklu (bedzie sie on składał z 20 strzałów propionatu 5% i 100 tablet bionabolu)........dodam że byłby mój to już 3 cykl sterydowy. A więc.......
propionat co 2 dzien przez pierwsze 3 tygodnie potem zwiekszyc dawke do brannia codziennie do konca cyklu, zaś bionabol łaczie wyjdzie mi 24 dni (pierwszy tydzien 4 tabletki, drugi tydzien 5, trzeci 4 i czwarty tydzien 3 tabletki, ale tylko przez 3 dni bo wiecej nie mam czekam na rozsądne komentarze.......z góry dzieki..
Szacuny
20
Napisanych postów
3230
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
53403
Konkretna odpowiedz :****owy ten twoj cykl (czyt. rozsadny komentarz)
Sluchaj jak ci Deca Deuko radzi. Albo dalej wierz w swoich osiedlowych koxiarzy. Wolna wola.
Szacuny
1
Napisanych postów
77
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2610
słuchaj stary nie znasz mojej całej biografii! Nie wiem dlaczego z ironią odpowiadasz, jestem ciekaw jakbyś ty miał dwie łapy połmane to ile byś wiciskał po powrocie na siłke....... zastanów się następnym razme nad swoimi świetnymi wypowiedziami....ach bym chciał żeby posty kolejne dotyczyły problemu zawartego w moim artykule.....z góry dzieki
Szacuny
20
Napisanych postów
3230
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
53403
MAsz racje nieznam twojej biografi i mowie to z ironia. Prawda jednak jest taka ze masz dopiero 18 lat i juz chcesz robic 3 cykl??? Twoje wyniki sa marne , co mzoe swiadczc o tym ze twoj trening i dieta niesa przemyslane. One sa podstawa a kox tylko dodatkiem. A jesli chesz rady to napisz wiecej o sobie :
JAk cwiczysz???
Jakie byly poprzednie cykle??
Kiedy byly???
Napisz jaka masz diete itp.
Szacuny
1
Napisanych postów
77
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2610
HK... nie zgadzam się z Tobą, uważam że mój trening na dzień dzisieijszy jest bardzo dobry dla mnie (nie mówie że zawsze ćwiczyłem dobrze), ćwicze już ponad 2 lata, pierwszy cykl sterydowy miałem jak skończyłem 17 lat. Wziołem wtedy nic orginalnego bo 100 metki ruskiej i 10 omki. Po tym cyklu wyciskałem 105 kilo w wieku 17 lat to myśle że nie ąz tak źle (ale to tylko mi się tak wydaje :) ). Kolejny cykl miałem 4 miesiące po pirwszym i składał się on z 100 metki ruskiej i 10 superanabolanu. Po tym cyklu już nie było tkiego skoku prawdopodobnie dlatego że zbyt mało w siebie wbiłem superki. Po tym cyklu wyciskałem 115.......i niedługo po tym cyklu miałem wypadek samochodowy w którym złamałem obie ręce. Wróciłem na siłownie po 3 miesiącach przerwy . Jak wziołem po raz pierwszy sztange po tej przerwie to się czułem jak czarny w dzielnicy białych :) Po wypadku wyciskałem zaledwie 80 kilo!! ręce miałem wychudzone i mase fatalną. Od powrotu na siłke ćwicze już 3 miesiace i na sucho doszedłem do 95 kilo na klate......no tak i się zdecydowałem na kolejny cykl który zamieściłem u góry......proszę pomóżcie im coś doradzić :)
Szacuny
20
Napisanych postów
3230
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
53403
ZAmlody jestes na kox. Tez koksowalem jak mialem 17 lat, a ze to byl blad to zrozumialem dopiero potem, jak dowiedzialem sie to i owo o sterydach. A jaka ty amsz wiedze na ich temat???? Wiesz jak dzialaja??? Znasz skutki uboczne metanabolu i omnadrenu?? Wiesz jak im przeciwdzialac??? Wiesz jak sie odblokowac?? A jak z twoja dieta???? A odrzywek kiedys probowales???? Tylko mnie nieodbierz zle bo niechce cie krytykowac tylko ci pomoc.
Szacuny
1
Napisanych postów
77
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2610
Powiem Ci tak..... mam obecnie prawie 19 lat wiem że koksy to nie są cukierki i mają działanie jakie mają. O skutkach ubocznych myśle że wiem nie wiele mniej od Ciebie Nie lubię takich rzeczy że ktoś mi mówi "nie bierz koksów bo zaszkodzi ci to albo że jesteś za młody" (w pewnym sensie ma racje). Ale jak już się zdecydowałem to chce żeby ktoś mi pomógł udzielić odpowiedzi na moje pytanie a nie qurwa prawić mi morały co ja mogę a czego nie!!!