Mam taki problem chodze na boks [ 5 mieszkow ] jestem na boks 3 razy w tygoniu. Na kardzy, treningu robie okolo 200 brzuszkow [ tradycije, z podniesionym nogami i zgietymi w 90 stopniach, tradycyjne ze skretami ] i przez ten okres moj brzuch troche stwardnial i jest tam maly zasysik [ ale jak mozna napne brzych ]
Z tego co czytalem na forum to kolesi po miesiecznym treningu maja taki brzucha jak ja a ja po 5-miesiecznym treningu nie mam ladnego brzuszka !!!
Moze wie ktos czy to jest spowodowane ??? moze zamalo cwicze albo zaduzo ??? nie wiem sam !
Jak zaczynalem cwiczyc to nie mialem jakiejsc faldy na brzychu [ teraz terz nie mam ] poprostu moj brzuch wygladal jak kardzego kolesia bez nadwagi ktory nie cwiczy
1)"Lepiej zeby mnie trzech sadzilo niz czterech nioslo"
2)"Najpierw człowiek nie lubi człowieka, a dopiero potem szuka argumentów"-Fight of Die.
3)"Postępuj zawsze tak,jakby to,co czynisz,miało być twoim ostatnim uczynkiem."- Elias Canetti
https://bundles.sfd.pl/../../buziaki/29.gif[/img]SFD FIGHT CLUB

1)"Lepiej zeby mnie trzech sadzilo niz czterech nioslo"
2)"Najpierw człowiek nie lubi człowieka, a dopiero potem szuka argumentów"-Fight of Die.
3)"Postępuj zawsze tak,jakby to,co czynisz,miało być twoim ostatnim uczynkiem."- Elias Canetti
SFD FIGHT CLUB