...
Napisał(a)
mam taki problem: kupiłem izo plusa, ale nie wiem jak odmierzyć go w gramach bo nie mam takiej wagi ani odpowiedniej miarki. Jedyna miarka jaką posiadam to Biogenixa z Monster Mass'a 3,8 kg. Jesli ktoś ma wage i izo plusa na chacie to mógłby mi zważyć ile taka miarka mieści gram izoplusa. Lub mozę ktosz was wie poprostu ile to będzie ważyć lub jak to odmierzyć.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zważyłbym ci al nie mam , najlepiej jak popytasz kolegów/koleżanki czy maja wagi kuchenne elektroniczne i zwaz pierw miarke a poxniej miarke z produktem tak bedzie najlatwiej mozna jeszcze isc do apteki zwazyc ale troche siara
...
Napisał(a)
no ja wlasmie mam podobny problem bo mam miarke olimpu od dextro juice albo sp80 nie pamietam dokladnie i mam ponster masa w foli i tez nie wiem ile tego miesci sie w miarce
...
Napisał(a)
Ta miarka duża Sp80 i Carbo co ma 30 jednostek to:
Jedna Płaska - ~15 gram Carbo
Jedna Płaska - ~10 gram Białek/Gainerów
Jedna Płaska - ~15 gram Carbo
Jedna Płaska - ~10 gram Białek/Gainerów
...
Napisał(a)
nie
jednostki to co innego jest
Zmieniony przez - DEXTROZER w dniu 2007-10-02 11:35:54
jednostki to co innego jest
Zmieniony przez - DEXTROZER w dniu 2007-10-02 11:35:54
PRO MODERATOR DZIAŁU
...
Napisał(a)
"Ja mam miare od olimp ktora dochodzi do 30 jednostek ...to oznacza 30 gr??"
Nie, to oznacza objętość a taka sama objętość różnych substancji ma różną gramaturę/wagę.
Nie, to oznacza objętość a taka sama objętość różnych substancji ma różną gramaturę/wagę.
...
Napisał(a)
to ile do tej miarki mam wsypac carbo zby bylo 50gr i ile ostrowi zeeby bylo 50 gr...?
...
Napisał(a)
"Ta miarka duża Sp80 i Carbo co ma 30 jednostek to:
Jedna Płaska - ~15 gram Carbo"
Chyba liczyć potrafisz ?
A ostrowie to nie wiem jak odmierzać tą miarką ...
Jedna Płaska - ~15 gram Carbo"
Chyba liczyć potrafisz ?
A ostrowie to nie wiem jak odmierzać tą miarką ...
...
Napisał(a)
Carbo syp 3 Płaskie i bedzie dobrze a Ostrowi nie wiem nie warzyłem wiec ci nie powiem
...
Napisał(a)
ludzie proze was zważcie ile wchodzi tego izo do miarki Biogenix/Olimp
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!