...
Napisał(a)
Witam mam pytanko. czytuje sobie oststniki czasy rózne posty o metanabolu. I staram sie dowiedziec sie co można dodac do tego cyklu. W większości przypadkó jest moga o białkeczku, witaminkach, cynku i cos na odblok. Ale spotkałem sie w jednym poscie, że koleś proponuje dodac tran. Nie bardzo wiem czemu to ma służyć. Czy kotos mnie doinformuje?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
zadaj to pytanie w suplementacji, ew, odżywianiu
albo lepiej użyj wyszukiwarki i znajdziesz napewno duzo info o tranie, omega-3 itd.
Zmieniony przez - gamon w dniu 2005-11-13 22:15:54
albo lepiej użyj wyszukiwarki i znajdziesz napewno duzo info o tranie, omega-3 itd.
Zmieniony przez - gamon w dniu 2005-11-13 22:15:54
...
Napisał(a)
Jak ja moge zadac pytanie o metanabol plus tran w dziale suplementacja? Do czego służy tran to mniej wiecej wiem ale chciałbym sie dowiedziec dlaczego jest on sugerowany jako dodatek do metki. Chyba chodzi o tran z wieloryba. Nie wiem czy sa inne trany ale ten najbardziej populary to chyba z wileloryba jest.
...
Napisał(a)
tran jest dodatkiem do diety, jest zdrowy
ot co

ot co

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
Napewno tran jest zdrowym tłuszczem i dlatego sie go łyka. Ale mi chodzi o to czy wskazane jest spożywanie tranu podczas cyklu metką.
...
Napisał(a)
szukam w tej przeglądarce ale nie moge sie niczego dzoczytać. W jednym z postów spożywanie trany jest sugerowane w celu ochrony układu krwionośnego podczas cyklu metką. Nie wiem czy dobrze zrozumiałem. Czy ktos udzieli mi troche konkretniejszej odpowiedzi?
...
Napisał(a)
Jest wskazany ze wzgledu na fakt iż jest "zdrowym tłuszczem" co ma niebagatelny wpływ na gospodarkę lipidową organizmu - a przy metce istnuieje ryzyko zaburzeń tejże

12 spampostów w suplach i MMA
15 w odżywianiu
dlugo dlugo nic...
DOPING - spampost nr 100 <brawo>
...
Napisał(a)
o widze że już się doszukałeś - tak na chłopski rozum o to mniej więcej biega
Poza tym tran ma wiele innych plusów ale dla mnie to jego najcenniejsza zaleta

Poza tym tran ma wiele innych plusów ale dla mnie to jego najcenniejsza zaleta
12 spampostów w suplach i MMA
15 w odżywianiu
dlugo dlugo nic...
DOPING - spampost nr 100 <brawo>
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!