Szacuny
0
Napisanych postów
27
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
138
Dla upewnienia się , że oto chodzi co mówisz , wstawiam jeszcze jedną ,teraz już dokładniejszą fotkę z tym co mam pod oczami .
Ponieważ zależy mi na tym żeby sie tego raz na zawsze pozbyć, i bardzo mi na tym zależy . ;/
Szacuny
31
Napisanych postów
1358
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
22408
Te objawy co masz raczej nie są związane z alergią na kocią sierść.Z oczami mam podobny problem.Z tym ze ja chodziłem do okulisty.Dopiero drugi stwierdził przewlekłe zap. spojówek.Biorę drugie krople ze sterydem,troche pomagają.Może to być też wina komputera.Czy ropieją ci wieczorem zwłaszcza przy kompie?Można jeszcze zrobic posiew z kącika oka,do analizy.Wtedy wiadomo co i jak,jeśli jest to spowodowane bakteriami.Ropienie może też być związane z zatokami.
Szacuny
0
Napisanych postów
19
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
22
Przed komputerem spędzam dużo czasu , praktycznie jak wróce ze szkoły o 16 to siedze tak do 22 , czasami mniej , czasami więcej . a co do bakterii to ja ta rope wyjmuję palcami , wiem ze to nie jest przyjemne ale inaczej sie nie da ... probowalem plukac oczy rumiankiem ale bez rezultatu
Szacuny
31
Napisanych postów
1358
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
22408
Zmien okuliste.Niech ci przepisze jakies krople przeciwbakteryjne,na zapalenie przewlekle spojowek.W sumie niepowinienes z kacika oka palcem scierac tej wydzieliny.Bo palcem przenosisz bakterie,i to moze byc takie bledne kolo.Najlepiej jakas chusteczka hignienczna scierac.