Szacuny
0
Napisanych postów
19
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
22
Witam . Mam problem z oczami , bardzo powazny problem . zazwyczaj po nocy jak wstane mam lekko zaropiale oczy , ale gdy obsune woreczek na dol to normalnie mam pelno ropy , ta ropa wychodzi spod oka , bylem u okulisty . po 1 razie przepisala mi jakies krople i masc pod woreczek. nie pomoglo . poszedlem drugi raz a okulistka do mnie zebym sobie pukal oczy a ja na to " to cos pomoze ?" a ona " nie wiem" i na tym sie zakonczylo moje leczenie . co mam robic ??
Szacuny
0
Napisanych postów
27
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
138
aha, a te czarne kreski , które narysowałem, to ja w tych miejscach mam tak jakby zagłębienia, czyli takie rowy, z bliska tego nie widać, ale jak podejdę pod np lampę , i światło na to pada, to wygląda to tragicznie.
Szacuny
0
Napisanych postów
16
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
84
Ceny są różne, ale za konsultacje przewaznie biorą 50 pln. Radze ci nie oszczedzac na oczach, bo to bardzo powazna sprawa. Spróbuj poszukac u siebie w miescie prywatnych klinik na umowie z NFZ, gdzie konsultacje sa za free. Jest tego dosc duzo, chyba, ze mieszkasz na zadupiu, to wybierz sie do wiekszego miasta.
Szacuny
0
Napisanych postów
19
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
22
ale ja mieszkam w kielcach , bylem w jednej "klinice" i co , dalo to cos?? NIE ... pojde do drugiej i znowu bedzie jakis "okulista" stwierdzi jeszcze ze mi nic nie jest ... jest roznica miedzy okulista prywatnym a tym z NFZ?? chyba nie , bo bez ubezpieczenia musialbym placic u tego z NFZ
Szacuny
0
Napisanych postów
16
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
84
sluchaj, zdarzaja sie rozni okulisci, dlatego jesli nie satysfakcjonuje cie porada jednego, idz do drugiego. ja mialem problem z oczami i bylem w sumie u 3 okulistów, poniewaz pierwszy wciskal mi kity. dopiero u drugiego dowiedzialem sie czegos sensownego, a u trzeciego robilem specjalistyczne badania. jesli 3 okulistów powie ci, ze to nic strasznego, to mysle, ze mozesz im uwierzyc. czasem sie zdarza, ze oczy ropieją i nie jest to koniec swiata. moj brat mial podobny problem od komputera i przeszlo mu samo. w kazdym razie odwiedz 2-3 okulistów i porównaj ich opinie. na forum sie niczego nie dowiesz, bo nie mozemy zrobic ci badan i przyjrzec sie z bliska.
Szacuny
0
Napisanych postów
19
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
22
no dobra , odwiedze tego okuliste nr 2 ... ale to nie jest ropienie zwykle. Normalnie oczy ropieja na zewnatrz. a mi to wychodzi spod oka , caly czas sie robi nowe to cos ... nie wiem co to jest ale ma taki kolor zgnily i sie ciagnie ... jak wstane mam tego pelno w oczach. stosuje masc do wewnatrz oka , krople ... i nic
Szacuny
0
Napisanych postów
19
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
22
mam alergie na kota , wydaje mi sie ze to od tego ... dlatego okulista nic nie poradzil ... co zrobic ?? skoro mam kota w domu , mama i siostra za bardzo go kochaja , zeby cos z nim zrobic ...