...
Napisał(a)
arek piszesz ze cwiczysz rok to juz samo za siebie duzo mowi Wogole wiek tez nieten idz se ***nioj niemca po chełmie i spij mu krew z nosa a porsniesz jak Coleman :)
...
Napisał(a)
albo nic
wy***ac temat w ****u
Zmieniony przez - FatBoySlim w dniu 2006-05-01 00:31:52
wy***ac temat w ****u

Zmieniony przez - FatBoySlim w dniu 2006-05-01 00:31:52
...
Napisał(a)
nie gorączkujcie tak sezon sie zaczoł
o ile sie nie myle takie tematy miały być ODRAZU kasowane
(mam 17 lat cwicze 10min co lepsze deka czy metka, czy do tego trzeba cos jeść?) ZAL mi cie ziomek

o ile sie nie myle takie tematy miały być ODRAZU kasowane

***Tate oszukasz, mame oszukasz, ale kupy nie oszukasz***
jak boli
to rośnie
...
Napisał(a)
"chcialbym wiedziec ktora odzywka daje największe przyrosty masy z tym sterydkiem?" szkoda mi Ci troche bo widze że jednak zabardzo nie wiesz do czego służa suple( a ten "sterydek" żeby Ci nie zaszkodzil),ale najwiekszym d****em okazał sie delfin za podjudzanie jeszcze chłopka mimo że widać ze ten sam nie wie jakie ma braki,a jesli chcesz jakies pomocy to rozpisz ta diete bo podejrzewam że jej nie masz,zobacz czy spełniłeś założenia i ew.czego Ci brakuje,wiesz jaki masz cel i ile gram białka na kg ciała musisz spożywac?bo podejrzewam ****a że nie a sie tutaj sadzicie,słuchac chłopaków!!!delfin jest tutaj kandydatem na bana jak dla mnie..a post do usunięcia
"GdybymPrzechodziłPrzezCiemnąDolinęZłaSięNieUlękne,BoTyJestesZeMną"
...
Napisał(a)
żal was wszystkich czytac!a tak wogle to nie jestem sezonowcem jak sobie wszyscy myslicie!
...
Napisał(a)
jezeli chcesz dobrze podjechac na mase to wez gainera xxl ja go bralem i bylem na cyklu bardzo zadowolony.
...
Napisał(a)
to fakt, albo cos z oferty megabola
pozatym ja to bym sie nie pieerdolił tylko odrazu zakupił mlekopan dla niedźwiedzi 10 kilo zmiksował z rolmleczem dodał 2 kilo cukru dla smaku, i patrzył jak puchne:D

pozatym ja to bym sie nie pieerdolił tylko odrazu zakupił mlekopan dla niedźwiedzi 10 kilo zmiksował z rolmleczem dodał 2 kilo cukru dla smaku, i patrzył jak puchne:D
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
co jest bardziej niezdrowe eferdyna czy johimbina
Następny temat