PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
wyjechalem i mnie niema a jak mnie niema to znaczy że mnie niema!!!
Nadchodzi sezon zimowy - czas sie masować

A co do tematu, to w Twoim przypadku mysle ze lepiej gainera niz samo bialko, chociaz tak naprawde nie wiadomo co ile i kiedy jesz..
I jak sie ma dodawanie enzymów trawiennych do odżywek w przełozeniu na efekty.

"..o tutaj jest fulu wypas na witamince widac ze jestes bo pucuchy jak u chomika
normalnie powiedz ziomek co,wstrzykiwales zeby tak na rylku fajnie opuchnonc wodom
to se takie rozpiszemy podobne bo to od razu budzi respekt na dzielnicy jak z
rentencjom na mordzie sie,kolesie bujajom od razu widac ze konkret ekipa..." by bamber16

pozdrawiam
weź weglowodanową jak rybka ci z mieć fatu białkowo jak nie chcesz fatu logiczne zreszta bierz lepiej białkowo (kwestia funduszy)
::::>Jedna prośba nie masz nic do powiedzenia to nie mów i milcz<::::
::::>W dupie mam zakłamanych z dupy wziętych znawców<::::
i tak być powinno. Odpowiedź masz tu: naprawde mi zal takich ludzi, ktorzy nie maja pojecia o diecie, suplach a biora sie za koksik
Wydrukuj sobie to i powieś na łożkiem.
weź weglowodanową jak rybka ci z mieć fatu białkowo jak nie chcesz fatu logiczne zreszta bierz lepiej białkowo (kwestia funduszy)
Logiczne zdanie. Żeś mu wyjaśnił

"..o tutaj jest fulu wypas na witamince widac ze jestes bo pucuchy jak u chomika
normalnie powiedz ziomek co,wstrzykiwales zeby tak na rylku fajnie opuchnonc wodom
to se takie rozpiszemy podobne bo to od razu budzi respekt na dzielnicy jak z
rentencjom na mordzie sie,kolesie bujajom od razu widac ze konkret ekipa..." by bamber16