Szacuny
0
Napisanych postów
57
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
181
Witam!
Chciałbym zbudować taką maszynę. wwwaldek wkleił zdjęcie swojej w 2005 :P https://www.sfd.pl/ZROB_TO_SAM_!!!_-_sprzęt-t46201-s12.html# Czy ktoś mógł by mi powiedzieć jak zbudować taka maszynę? Ten mechanizm który rozszerza nogi jest dla mnie zagadka Nie znalazłem nigdzie na forum zadnej instrukcji na temat budowy. Jak był taki temat to sory :P i prosił bym wtedy o linka xD
Zmieniony przez - Inarb w dniu 2009-01-18 13:53:10
Szacuny
0
Napisanych postów
57
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
181
Widziałem ta co mowicie ale ona am duzy nacisk na kolana prawda ?
Jak np się rozciągam na stojąco probuje wykonac szpagat to strasznie mnie kolana bolą dlatego chciałem taką maszyne która by mi je blokowała
Szacuny
0
Napisanych postów
57
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
181
Ta co podał Rambaa to to samo jak bym stanął w max rozkroku a wtedy mi kolana em do środka się wginają ? xP w każdym razie bolą.
Chodzi mi o taką maszynę http://pl.
(fajnie koleś tańczy ^_^) Ona ma blokadę na kolana która zapobiega temu "wyginaniu" się kolan do środka.
Wie ktoś jak takie coś zbudować?
Zawołajcie wwwaldka :P bo ja nawet nie wiem jak do niego na priv napisać :D
Mam jeszcze takie pytanie czy przed rozciąganiem (po rozgrzewce) dobrze jest natrzeć nogi jakąś maścią rozgrzewającą Fastum? Butapirazol?
Zmieniony przez - Inarb w dniu 2009-01-18 21:05:41
Zmieniony przez - Inarb w dniu 2009-01-18 21:06:24
Szacuny
12
Napisanych postów
1388
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3720
ja to mam pytanie takie jak siedzac na za przeproszeniem dupie moga sie kolana wyginac i to na dodatek do środka ?? :D troche mi humorek poszedl w gore po tym poscie ;d dzieki ;]]]]]] sluchaj jak masz kasy jak lodu to kupuj maszynke za 400 zl a jak chcesz ja zrobic sam to i tak wydasz pewno 200 jak nie lepiej ;] ;d ale efekty takie same no chyba ze masz straszna ochote krecenia ta kierownica ;d
Zmieniony przez - Rambaa w dniu 2009-01-19 00:07:52
Caly Czas zastanawiam sie z czego jest panierka przemka
Szacuny
19
Napisanych postów
4645
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
16509
Takimi maszynami można sobie zrobić krzywde jak ktoś nie umie się obsługiwać...
Przeczytaj uletkę na opakowaniu, skonsultuj się z lekarzem lub farmaceuta...