Witam!
Chciałbym przybrać masy mięśniowej, tzn najbardziej mi zależy, aby ktoś doświadczony mi pomógł ją ułożyć.
Wiek; 17lat
Wzrost; 180cm
Dieta; Posiadam
Waga; około 72kg
Staż treningowy; 1rok
dostęp do przyrządów; sztanga, hantle,obciagżenie(do 150kg),atlas.
Max wycisk; około 75kg
Dni treningowe:dostep tylko od poniedziałku do piątku
Cel; Umięśnione Plecy i zwiększenie masy bicepsa z tricepsem
Przeciwskazania medyczne; Miewam kołatanie serca( chodze do kardiloga ale nie wiadomo co mi jest, jak narazie nigdy nie zemndlałem :D)
Bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bym prosił kogos kto ma o tym pojęci, by mi ułozyl trening albo podesłał swój. Wiem, że temat miliard milonów tysięcy razy był, jednak wszędzie piszą innaczej, ze to wiekszy cięzar mniej powtórzeń a tu mniejszy cięzar więcej powtórzeń, dlatego też mam mętlik w głowie i nie wiem sam juz.
DZIĘKUJE Z GÓRY! I POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZAPALONYCH!
Chciałbym przybrać masy mięśniowej, tzn najbardziej mi zależy, aby ktoś doświadczony mi pomógł ją ułożyć.
Wiek; 17lat
Wzrost; 180cm
Dieta; Posiadam
Waga; około 72kg
Staż treningowy; 1rok
dostęp do przyrządów; sztanga, hantle,obciagżenie(do 150kg),atlas.
Max wycisk; około 75kg
Dni treningowe:dostep tylko od poniedziałku do piątku
Cel; Umięśnione Plecy i zwiększenie masy bicepsa z tricepsem
Przeciwskazania medyczne; Miewam kołatanie serca( chodze do kardiloga ale nie wiadomo co mi jest, jak narazie nigdy nie zemndlałem :D)
Bardzo bardzo bardzo bardzo bardzo bym prosił kogos kto ma o tym pojęci, by mi ułozyl trening albo podesłał swój. Wiem, że temat miliard milonów tysięcy razy był, jednak wszędzie piszą innaczej, ze to wiekszy cięzar mniej powtórzeń a tu mniejszy cięzar więcej powtórzeń, dlatego też mam mętlik w głowie i nie wiem sam juz.
DZIĘKUJE Z GÓRY! I POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZAPALONYCH!