Szacuny
0
Napisanych postów
50
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1001
Witam mam 15 lat, 166 cm i ważę 54 kg. Chciałbym się spyta co zrobić żeby przybrać na wadze jem dość sporo w sumie to śniadanie 2 obiady w szkole i w domu kolacja no i zawsze coś wezmę z lodówki ;] Nie mogę przytyć nawet 1 zasranego kg. I tu chciałbym wiedzieć co jest grane , przez pół roku nic nie urosłem. Trochę mnie to wkurza
kiedy idę koło podstawówki prawie ze wszystkimi jestem równy .
Mam takie pytania jak :
1. Co zrobić żeby przytyć?
2. Czy mam pójść do endokrynologa i spytać się co jest nie tak?
3. Czy dostał bym HGH ?
4. I czy są jakieś skutki uboczne przez HGH ?
Dodam że chodzę do klasy lekkoatletycznej i mam 2 w-f po 2 godz i w domu robię pompki .
A i jak możecie to weźcie nie piszcie że jeszcze urosnę bo rośnie się do 21 roku życia . Wyglądam jak wypierdek , ale za to siłe mam :D
Zmieniony przez - gosher w dniu 2010-01-28 18:36:59
Szacuny
0
Napisanych postów
50
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1001
Z czego się składają no więc śniadanie to zazwyczaj kanapki lub jaka na twardo , potem w szkole znowu mam kanapki , obiad to zazwyczaj ziemniaki mięso jakaś surówka zupa , potem obiad w domu to też ziemniaki jakis sosik mięcho surówka kolacja zazwyczaj twaróg ,a deser no to cos słodkiego tam baton czy cos ;] Co dziennie pije mleko chociarz 1 szklaneke
Mówisz 4 posiłki to za mało ale ja nie tylko jem to zawsze se coś skubne przed obiadem czy coś innego .
Zmieniony przez - gosher w dniu 2010-01-28 18:43:15
Zmieniony przez - gosher w dniu 2010-01-28 18:51:12
Szacuny
8
Napisanych postów
837
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
12361
1. Zdrowo się odżywiać i ćwiczyć
https://www.sfd.pl/10_wskaz�wek_�ywieniowych-t315293.html 2. Na razie nie ma takiej potrzeby, bo się nadal rozwijasz
3. Wg mnie lekarz nie przepisał by Ci jeszcze HGH. HGH występuję w organizmie.
4. Pewnie są jakieś skutki stosowania zewnętrznego HGH ale mi nic nie wiadomo.
Szacuny
12
Napisanych postów
575
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
5475
Skutki uboczne przy zastosowaniu HGH są nieodwracalne. Rośnie się do 21 roku życia, może jeszcze nie miałeś skoku wzrostu. Ja mam 168 i się nie przejmuję :)
http://mpiekulski.fm.interia.pl/sterydy/hgh.html poczytaj...
Pozdr :)