...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Hose, tak to sa tygodnie, jak chcesz to mozesz sie bawic z insa np 3 on i 3 off, ale to jest dla mięczaków, jedź z tym koksem cały rok

Żeby życie miało smaczek
raz omeczka
raz treniaczek
...
Napisał(a)
ozesz w mordę
tylko pasza dla świń !
człowieku wiesz co to jest 30kg ? jakie masz obecnie 'parametry' ?

tylko pasza dla świń !
człowieku wiesz co to jest 30kg ? jakie masz obecnie 'parametry' ?
I Play Rugby
Vale Tudo & Muay Thai fighting
...
Napisał(a)
Hi ha ho
nastepny ziomek az sie prosi o polewke...
Chlopie ... wypelnij profil.. udaj sie do dzialów:
- odzywianie
- trening
- suplementy
- zdrowie
- fitness
Pocwicz na silowni minimum z rok na diecie, 30kg na 1 cyklu ? to ostatni strzal rob juz w kostnicy podatnicy nie zaplaca za karetke i szpital.
Przygotuj sie psychicznie na pare lat cwiczen na silowni z koksem, jesli ci wogole zdrowie mile
PS: Paciorek kiedy ty zrobisz rzezbe i avata zmienisz
Zmieniony przez - DarkX w dniu 2004-06-13 00:40:09

Chlopie ... wypelnij profil.. udaj sie do dzialów:
- odzywianie
- trening
- suplementy
- zdrowie
- fitness
Pocwicz na silowni minimum z rok na diecie, 30kg na 1 cyklu ? to ostatni strzal rob juz w kostnicy podatnicy nie zaplaca za karetke i szpital.
Przygotuj sie psychicznie na pare lat cwiczen na silowni z koksem, jesli ci wogole zdrowie mile

PS: Paciorek kiedy ty zrobisz rzezbe i avata zmienisz

Zmieniony przez - DarkX w dniu 2004-06-13 00:40:09
spec w dziale doping nowy w dopingu? -> http://www.sfd.pl/temat204851/
------
Kobiety przychodzą i odchodzą - mięśnie zostają
...
Napisał(a)
na 30kg trzeba pracować najlepiej latami bo inaczej skóra nie wytrzyma takiego przyrostu...
dark: mój organizm ciężko znosi rzeźbę i na razie chciałbym dojść do jeszcze do większych wyników masowych, do tego jestem na cykliku typowo masowy, ale clenik z efką juz leży w szafce i będzie trenowany we wrześniu...
dark: mój organizm ciężko znosi rzeźbę i na razie chciałbym dojść do jeszcze do większych wyników masowych, do tego jestem na cykliku typowo masowy, ale clenik z efką juz leży w szafce i będzie trenowany we wrześniu...
I Play Rugby
...
Napisał(a)
to ile jestem w stanie przytyć z kuracją 20 deki 20 omki 200 bionabolu i odżywki na mase ?
...
Napisał(a)
10kg jak będzie wiał huragan a 7 chyba raczej na pewno
I Play Rugby
...
Napisał(a)
kuracja jest bardzo prosta i daje niezle rezultaty. calosc zajmie ci 30 dni. jest to troszke meczace ale waga ci pojdzie. musisz przez 30 dni dzien w dzien dokladac sobie do spodni kilogram cukru. az w 30 dniu dojdziesz do 30kg. mysle ze to jedyny i w miare bezpieczny sposob na osiagniecie wymarzonej wagi. no i jeszcze jedno chyba najwazniejsze - nie bedziesz musial juz nigdy wiecej isc na silownie!!!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!