Pytanieczy małe dawki (lekarskie ) np mety czy oxy mogą poprawić metabolizm ? Chodzi mi o wzmocnienie kośćca, zmiany apetytu na większy , wchłanialności potraw . Wzmocnienia organizmu ?
...
Napisał(a)
Witam
Pytanieczy małe dawki (lekarskie ) np mety czy oxy mogą poprawić metabolizm ? Chodzi mi o wzmocnienie kośćca, zmiany apetytu na większy , wchłanialności potraw . Wzmocnienia organizmu ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Wypełnij ankietę i sprecyzuj pytanie
TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Leki o które pytasz zostały wymyślone właśnie w tym celu ,działanie na którym Ci zależy osiągalne jest przy dawkach leczniczych czyli niskich.
Zmieniony przez - rarytas1 w dniu 2023-03-27 22:33:32
Zmieniony przez - rarytas1 w dniu 2023-03-27 22:33:32
1
...
Napisał(a)
Metanabol apetytu Ci nie poprawi tylko pogorszy.Chcesz wiecej jesc to nie bierz sie za saa a pomysl o megace jak juz szukasz lekarstw na dolegliwosci.
...
Napisał(a)
Witaj.
Przede wszystkim wiecej danych o sobiee, aby mozna bylo wiedziec z kim sie rozmawia.
Druga sprawa, chyba bardziej juz pobawilbym siee tutaj peptydami lub SARM i pochodnymi mimikerami greliny. Tego typu srodki sprawdza sie tutaj duzo lepiej niz typowe srodki farmakologiczne w malych dawkach. No i w wiekszosci nie zrobisz sobie problemow typowo hormonalnych, jak dawki beda niewielkie i uzupelnione odpowiendia suplementacja na kontrole ewentualnj prolaktyny czy estradiolu.
Jedyny minus to na pewno nie jest to ekonomiczna zabawa.
Przede wszystkim wiecej danych o sobiee, aby mozna bylo wiedziec z kim sie rozmawia.
Druga sprawa, chyba bardziej juz pobawilbym siee tutaj peptydami lub SARM i pochodnymi mimikerami greliny. Tego typu srodki sprawdza sie tutaj duzo lepiej niz typowe srodki farmakologiczne w malych dawkach. No i w wiekszosci nie zrobisz sobie problemow typowo hormonalnych, jak dawki beda niewielkie i uzupelnione odpowiendia suplementacja na kontrole ewentualnj prolaktyny czy estradiolu.
Jedyny minus to na pewno nie jest to ekonomiczna zabawa.
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]
...
Napisał(a)
Jeśli chodzi o apetyt to mk677 świetnie działa. Z wlasnego doswiadczenia na mecie znow apetyt mi siadał.
Polecane artykuły