Waga była o 9, same walki zaczęły się po 11. W sumie spędziłem tam 9 godzin. I było super

Z 3miejskich drużyn startowali przedstawiciele:
-Akademia Sarmatia
-ATW
-Mighty Bulls Gdynia-gospodarze.
Sędziowie-m.in. Grzegorz Jakubowski, Mirek Okniński.
Zasady-jak w regulaminie Abu Dhabi.
Warto zwrócić uwagę na fakt, iż wg reguł na turnieju za wciągnięcie przeciwnika w gardę w stójce i położebie się z nim-sędzia karał utratą 1 punktu.
Na początku nieco zamieszania sprawiła mała pomyłka dotyczaca zasad sędziwoania-chodziło o kwestie tego, czy punkty liczy się przez całą walkę, czy też przez pierwsze 5 minut punkty nie są liczone, a nalicza się je dopiero w następnych pięciu minutach. Poza tym-turniej upływał bez większych problemów, a atmosfera była naprawde świetna

Hala na Oksywiu stała się świadkiem kilku naprawdę ładnych walk,balach w powietrzu i innych widowiskowych technik.
Co do wyników-mam nadzieje ze wkrótce ukażą się np na stronie Mighty Bullsów, bo po prostu wszyscy byliśmy zajęci kibicowaniem kolegom(Sarmatii w tym kibicowaniu nikt nie przebił

Oczywiście są filmiki i fotografie(pożyczono mi aparat i sam zrobiłem około 130), gdy tylko Darek(Akademia Sarmatia) zechce mi podesłać-wrzucę je na forum.
Impreza była naprawdę świetna! Pozdrawiam wszystkich uczestników zawodów, a szczególnie koleżanki i kolegów z 3miejskich klubów

Na niektórych będe od dzisiaj mówił"DROŻDŻÓWKI"

Gory upajaja.Czlowiek uzalezniony od nich jest nie do wyleczenia.Mozna pokonac alkoholizm,narkomanie,slabosc do lekow.
Fascynacji gorami nie można.