...
Napisał(a)
trenuje lekkoatletyke od 3 lat i za jakies 2 tyg mam zawody: przelaje na dystansie ok 2km, chcialbym cos sobie lyknac zeby miec niezlego kopa- zwiekszona wytrzmalosc i sila, pare osob mi polecilo Tussipect niby cos tam daje tylko ile byloby rozsadnie lyknac przed startem??? moze cos lepszego polecicie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
A ty Grande tez jestes nieodpowiedzialny! Zapiekanki przed zawodami? Chcesz zeby dostal zawalu w trakcie albo zmarl przed startem?
Push The Limits!!!
...
Napisał(a)
no to sie chlopaki nie zrozumeiliscie w ogole.
co nas nie zabije - to nas wzmocni
moderator działu doping - [OFF]
...
Napisał(a)
Lepiej czystą efedrynę zapodaj jak masz dostęp. Niezależnie którą wersję weźmiesz przeprowadź test przed zawodami jaka dawka na ciebie zadziała, jeśli tusi to próbowałbym 4-6tab +mocna kawa
Pomogłem? Daj SOGa
...
Napisał(a)
albo cala buteleczke syropu, albo 6 tabletek i do tego walnij sobie kawę. Ale tabletki bardziej stawiaja na nogi ^^
...
Napisał(a)
efka owszem ale tylko i wylacznie przy pelnym glikogenie, miesniowym, watrobowym oraz glukoza w krwiobiegu
jak ktoregos zabraknie to poczujesz sie b slabo
jak ktoregos zabraknie to poczujesz sie b slabo
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!