Szacuny
1440
Napisanych postów
4154
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
73856
I - STAŻ TRENINGOWY (systematyczne)
7 miesięcy
II - CEL
Siła i Masa (rozwój masy mięśniowej z naciskiem na rozwój siły mięśniowej ogólnej)
III - RODZAJ TRENIGU
FBW
IV - LICZBA DNI TRENINGOWYCH W TYGODNIU
3 (poniedziałek, środa, piątek)
V - MOŻLIWOŚCI SPRZĘTOWE
Full osprzęt klub
DODATKOWE INFORMACJE
Zależy mi na tym, żeby nie wykonywać na każdym treningu tych samych ćwiczeń tylko żeby trening każdego dnia różnił się. Najlepiej A B C.
Fajnie, gdyby udało się ułożyć coś z priorytetem na plecy.
Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Biegać szybciej, Skakać wyżej, Time to beat: Półmaraton: 41m27s; Maraton: 1h33m49s; Annie: 7m31s
Szacuny
1440
Napisanych postów
4154
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
73856
W III dniu występuje 2x to samo ćwiczenie - Uginanie ramion ze sztangielkami w chwycie młotkowym L.p 4 i drugie 8 :) Podejrzewam, że wkradł się jakiś błąd, czy mam racje ? :)
I czy ćwiczenie "Francuskie wyciskanie w siadzie" to to samo co "wyciskanie sztangielki oburącz zza głowy" ?
Zmieniony przez - fsl w dniu 2008-02-19 23:02:56
Biegać szybciej, Skakać wyżej, Time to beat: Półmaraton: 41m27s; Maraton: 1h33m49s; Annie: 7m31s
Szacuny
212
Napisanych postów
48745
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
91090
W III dniu występuje 2x to samo ćwiczenie - Uginanie ramion ze sztangielkami w chwycie młotkowym L.p 4 i drugie 8 :) Podejrzewam, że wkradł się jakiś błąd, czy mam racje ? :)
nie masz racji tak ma być
I czy ćwiczenie "Francuskie wyciskanie w siadzie" to to samo co "wyciskanie sztangielki oburącz zza głowy" ?
Szacuny
1440
Napisanych postów
4154
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
73856
Chciałem się jeszcze zapytać, jak duże znaczenie w tym ćwiczeniu ma uchwyt ? Bo do dyspozycji mam gryfy o różnych krzywiznach i mogę go trzymać w taki sposób że kciuki są zwrócone do siebie bądź obydwa skierowane do ziemi.
Podobnie przy ćwiczeniach sztanga na biceps. Wiem przy jakim uchwycie które głowy bicepsa są bardziej/mniej obciążone ale lepiej jest stosować sztangę prostą czy łamaną ?