Zawsze bedziesz chciał wiecej...
Zawsze Ci bedzie mało...
...
Napisał(a)
Panowie doradzi ktoś jakąs dobra kreatyne po cyklu
...
Napisał(a)
cos przed treningem tzn
Zawsze Ci bedzie mało...
...
Napisał(a)
oki dzieki sogi
Zawsze Ci bedzie mało...
...
Napisał(a)
z nitro wcale nie ma takiej bani na jednych działa ostro na drugich wcale
ja na nitrobolonie w obwodzie 1cm zrobilem i znacznie siła na + a po odstawieniu gdzies wsiąkło razem z siłą ;p po cyklu napewno dobrym rozwiązaniem razem z mono
co do enana kwestia indywidualna mnie by taka daweczka 200mg/e5d nic nie szarpneła szło 250/e4d i załuje ze po miesiacu nie podbiłem do e3d ...progres stanął ale jak cie klepnie taka dawka to lec enana ogolnie z 8 tyg i podbij w połowie
ja na nitrobolonie w obwodzie 1cm zrobilem i znacznie siła na + a po odstawieniu gdzies wsiąkło razem z siłą ;p po cyklu napewno dobrym rozwiązaniem razem z mono
co do enana kwestia indywidualna mnie by taka daweczka 200mg/e5d nic nie szarpneła szło 250/e4d i załuje ze po miesiacu nie podbiłem do e3d ...progres stanął ale jak cie klepnie taka dawka to lec enana ogolnie z 8 tyg i podbij w połowie
...
Napisał(a)
Zakupiłem nitro i olipa krete. Lece dzisiaj do dila po cos na nastepny cykl...wiem juz jedno nie ma susty z razaka --lipa i jest pytanie teraz chodzi mi po głowie tylko Testo Blend ????? dobre rozwiazanie
Zawsze Ci bedzie mało...
...
Napisał(a)
Ja enana bije c4d (300 mg/1ml) tak mi radzono i tui in real. Niektorzy mowili mi zebym walil jeszcze wiecej, bo to moj 1 cykl i najlepiej ponoc na pierwszy raz robic duza bombe, bo potem juz tak nie trzepie. Ile ludzi tyle opinii. Najlepiej obrac zloty srodek i obserwowac efekty i ewentualnie zmieniac poki mozna .
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!