Witam. Niech mi ktoś podpowie... Mam 24lata, 50kg wagi i 168cm wzrostu.. chce przybrac wagi bo to zdecydowanie za mało. Zaczołem trening domatora.. czyli.. robie pompki, podnoszenie na drązku i hantle na biceps 13kg. do tego pije gain bolic 6000 godzine przed cwiczeniami, cwicze co drugi dzien. Pomoze mi ktoś? dobrze robie czy cos mam zmienic? czekam na pomoc. Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
pewnie odżywianie kuleje o którym nic nie wspominasz.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
ja już od kilku lat nie potrafilem przybrac na wadze, dlatego poczytalem troche w inteernecie i postanowilem wziasc sie za siebie, chce trzymac dietę na masę, tzn jesc 5 raz dziennie wedlug wskazan z internetu itd itp, do tego podciagam sie na drążku co 2 dzien, tzn robie tak.. 10x drązek, 10x pompki + 10x hantla na biceps lewa reka plus prawa i do tego gainer 6000 na godzine przed treningiem i do tego rano jedna dawka i wieczorem co daje 3 na dzien. czy to jest dobre? przybiore na wadze? z tego co czytalem to powinieniem wazyc okolo 60kg na ten wzrost. pozdrawiam
...
Napisał(a)
masz odpowiedź w drugim temacie, ich dublowanie niewele zmieni
dobra micha (patrz dział odzywianie) do oceny, i dobry trening ( patrz dział domatora a później dla początkujących) pomyśl poważnie nad siłownią jeśli chcesz przytyć
dobra micha (patrz dział odzywianie) do oceny, i dobry trening ( patrz dział domatora a później dla początkujących) pomyśl poważnie nad siłownią jeśli chcesz przytyć
Gdy wyjmiesz zawleczkę, granat przestaje być twoim przyjacielem...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!