Witam
Otóz od dłuższego czasu borykam się z problemem lipomasti jak sądzę...najpierw zaznacze ze nigdy w zyciu nie bralem zadnych sterydów itp
Jakiś czas temu byłem lekko przytuczony 86 kg przy wzroscie 182 cm więc zrobiłem sobie redukcje do około 70 kg i tu już wygladałem moim zdaniem srednio dobrze twarz chuda że szok..
brzuch spadł trochę ale z lipo nie zauwazyłem znacznej poprawy..redukcja polegala na nieznacznym zmniejszeniu posiłków i dało to niezłe efekty zreszta nigdy nie miałem problemów z utrata wagi
Przy 70 kg sterdziłem ze wygladam nadwyraz zle i od kilku miesiecy cwicze na mase teraz mam około 76 kg mam ułożona diete i wszystko było by ok gdyby nie to lipo..łapa coś tam rośnie i się rzeźbi brzuch znośny plecy ok a klata..ehh z dnia na dzien denerwuje mnie to coraz bardziej i zanikaja mi checi do ćwiczeń i działania w tym kierunku..
mam już tego dość z jeden strony chce przytyc zeby wygladac jakos przyzwoicie z drugiej pasuje zrobic redukcje która jak sie okazało nie dała dużego rezultatu na moje lipo i powoli sie poddaje..
Prosił bym o porady bo już nie mam pomysłów a nie chciał bym tego tak zostawić
Jeżeli komuś to pomoże to mogę wrzucić fotki..
Pozdr i help me!
Zmieniony przez - Respekt w dniu 2009-03-27 15:46:42
Otóz od dłuższego czasu borykam się z problemem lipomasti jak sądzę...najpierw zaznacze ze nigdy w zyciu nie bralem zadnych sterydów itp
Jakiś czas temu byłem lekko przytuczony 86 kg przy wzroscie 182 cm więc zrobiłem sobie redukcje do około 70 kg i tu już wygladałem moim zdaniem srednio dobrze twarz chuda że szok..

Przy 70 kg sterdziłem ze wygladam nadwyraz zle i od kilku miesiecy cwicze na mase teraz mam około 76 kg mam ułożona diete i wszystko było by ok gdyby nie to lipo..łapa coś tam rośnie i się rzeźbi brzuch znośny plecy ok a klata..ehh z dnia na dzien denerwuje mnie to coraz bardziej i zanikaja mi checi do ćwiczeń i działania w tym kierunku..

Prosił bym o porady bo już nie mam pomysłów a nie chciał bym tego tak zostawić
Jeżeli komuś to pomoże to mogę wrzucić fotki..
Pozdr i help me!

Zmieniony przez - Respekt w dniu 2009-03-27 15:46:42