Szacuny
2343
Napisanych postów
30730
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
271512
Panowie,ja tylko zwracam uwage na to jak autor zadał pytanie,tzn jakich użył słów.
I w tym konkretnym przypadku Yang ma racje
i jeszcze jedno.Yang zachowuj się jak na swój wiek przystało bo póki co to zachowujesz sie jak dzieciak z piaskownicy....nie przynacie mi racji a to znaczy że trener mnie okłamał czyli prosze o bana....co to ma być???
"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"
Szacuny
32
Napisanych postów
3395
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
21099
QUEBLO autor uzyskal odpowiedz juz na pierwszej stronie i tam sprecyzowal o co mu chodzilo dokladnie. Podziekowal i ok. A pozniej to juz chyba samego autora nie interesowala dalsza dyskusja. Tylko wszystkich pozostalych.
Szacuny
3
Napisanych postów
221
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1689
Ja się nie obrażam- mnie chodzi o to, że człowiek posiadający status doradcy twierdzi w przeciwieństwie do mnie, że trenowanie samemu bez trenera jest Ok, z tego powodu wielu "zielonych ludzików" w SW jest wręcz zachwyconych perspektywą swojego mistrzostwa uzyskanego w piwnicy czy garażu - prowadzą ze mną polemikę na temat, który nie powinien nawet istnieć, bo jest tak oczywisty, a kiedy ja przeciw temu występuję - co słyszę? - że to ja nie mam racji bo się czasy zmieniły i taki trening jest ok. No to może ja jestem z innych czasów ale takich tez tolerował nie będę. Jaki ma sens, kiedy komuś piszę, że powinien się zapisać do jakiejś szkoły walki, bo sam nic nie osiągnie, kiedy doradca napisze że to co ja napisałem to nie prawda? - efektem tego może być jedynie to że wychodzę na idiotę bo przecież doradca wie lepiej. Reasumując - ja oszołomów mam sporo u siebie i muszę się z nimi użerać - więcej naprawdę tego nie potrzebuję.
Dodam jeszcze że autor tego postu kłamał na pierwszej stronie - gdyby ćwiczył z kolegą co trenuje w klubie od 6 lat to by się o to nie pytał, bo kolega na pewno by mu pokazal co i jak - jeśli ktoś tego nie zobaczył ....
PS. licze na tego maila
Zmieniony przez - Yang30 w dniu 2007-10-21 23:00:08
Zmieniony przez - Yang30 w dniu 2007-10-21 23:10:09