Jest dużo takich tematów ale wszędzie piszą co innego a większość z nich jest już po prostu stara i nie aktualna... Więc który zestaw witamin i minerałów jest najlepszy jeśli chodzi o cena/jakość? Jest tego pełno i nie wiem jaki preparat wybrać. Dodatkowo chciałem kupić ZEN-SZEN z naturell ale zobaczyłem zen-szen z olimpu i są tam o wiele większe dawki i dodatkowo są witaminy! Więc nie lepiej wybrać ten z olimpu?
Między innymi są to Spektrum, Maxivit, Universal Daily Formula, Żeń-szeń vita-complex, Olimp - Vita-Min Multiple Sport i pewnie wiele innych! I czy do ZMA nie lepiej brać OLIMP CHELA-MAGB6? Kosztuje 11zł a ma 555mg chelatu aminokwasowego magnezu w tym 100mg magnezu a Filomag B6 ma chyba tylko 40mg magnezu... Daję SOG-i za pomoc!
Zmieniony przez - Vandaal w dniu 2008-08-25 03:24:08
Między innymi są to Spektrum, Maxivit, Universal Daily Formula, Żeń-szeń vita-complex, Olimp - Vita-Min Multiple Sport i pewnie wiele innych! I czy do ZMA nie lepiej brać OLIMP CHELA-MAGB6? Kosztuje 11zł a ma 555mg chelatu aminokwasowego magnezu w tym 100mg magnezu a Filomag B6 ma chyba tylko 40mg magnezu... Daję SOG-i za pomoc!
Zmieniony przez - Vandaal w dniu 2008-08-25 03:24:08