1) obowiązkowa fotografia sylwetki ( przód lub tył); ewentualnie opis: bf, typ budowy ciała
2) wiek 17
3) waga/wzrost 81/183
4) staż treningowy 5 miesiecy
5) cel cyklu
6) stosowane już wcześniej suplementy bcaa
7) stosowane wcześniej spalacze l-karnityna i thermo speed extreme
8) suplement stosowane przez ostatnie 60 dni wolnych od
9) ilość dni wolnych od kreatyny
10) informacje na temat diety (rozklad b/ww/tł na kg masy ciala, zapotrzebowanie kcal i bilans w diecie) dieta jest
11)przewidziane finanse na cykl około 80zł
12) uwagi i sugestie jeszcze ćwiczę mma 3 razy w tygodniu a siłownia 5 razy w tygodniu
Witam wszystkich ;] mam problem bo ważę 81 kg wzrost 183 i mam jeszcze niestety trochę tłuszczu na ciele ale nie jest źle już widać lekką rzeźbę (ale tłuszczyk też jest jeszcze) bo chodzi mi o rzeźbę najbardziej dobra do pytania ; czy przy tej wadze i wzroście mogę wsiąść kreatynę żeby mięśnie urosły i od razu lepiej rzeźbę będzie widać ;P i do tego l-karnitynę żeby przepalić ten tłuszczyk jeszcze ?
Z góry dzięki za odp
2) wiek 17
3) waga/wzrost 81/183
4) staż treningowy 5 miesiecy
5) cel cyklu
6) stosowane już wcześniej suplementy bcaa
7) stosowane wcześniej spalacze l-karnityna i thermo speed extreme
8) suplement stosowane przez ostatnie 60 dni wolnych od
9) ilość dni wolnych od kreatyny
10) informacje na temat diety (rozklad b/ww/tł na kg masy ciala, zapotrzebowanie kcal i bilans w diecie) dieta jest
11)przewidziane finanse na cykl około 80zł
12) uwagi i sugestie jeszcze ćwiczę mma 3 razy w tygodniu a siłownia 5 razy w tygodniu
Witam wszystkich ;] mam problem bo ważę 81 kg wzrost 183 i mam jeszcze niestety trochę tłuszczu na ciele ale nie jest źle już widać lekką rzeźbę (ale tłuszczyk też jest jeszcze) bo chodzi mi o rzeźbę najbardziej dobra do pytania ; czy przy tej wadze i wzroście mogę wsiąść kreatynę żeby mięśnie urosły i od razu lepiej rzeźbę będzie widać ;P i do tego l-karnitynę żeby przepalić ten tłuszczyk jeszcze ?
Z góry dzięki za odp