Witam ! a więc mam pytanie w sprawie kreatyny UNIVERSAL Creatine Creapure 500g .Mam 15 lat,staż treningowy to 1.5 roku regularnego ćwiczenia i regularnego odżywiania.Zjadłem Gainerka universala 2.5 kg i jestem w połowie gainera 2 od vitalmaxa,ktore biore tylko po treningu.Ważę 69kg.Trenuję kickboxing i niedługo starty, a muszę zrobić 72 kg.Suplementacja kreatyną była by na najbliszy rok, jedno razowa.Pozdrawiam proszę o odpowiedź !
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
za mlody jestes jeszcze poczekaj z 2 lata.
Zmieniony przez - Czarczel20 w dniu 2010-03-11 19:32:52
Zmieniony przez - Czarczel20 w dniu 2010-03-11 19:32:52
Wypijmy...Zeby nasze dzieci miały Śliczne MAMY!!!
...
Napisał(a)
ok,szanuję wypowiedź ,dzieki wielkie ,ale jak by można uzasadnić swoje zdanie ,by bym wdzieczny, ponieważ to bardziej przemówi do mojej młodej osoby :)
...
Napisał(a)
nikt Ci nie zabroni brac kreatyny bo jezeli w sklepie mozesz ja kupic to nie jest to zakazane, jednak im pozniej tym lepiej. Jestes w takim wieku ze bez niej duzo zdzialasz wystarczy dobra diet ai trening.
nie ma zadnych ograniczen w kwestii wieku i stazu
ale co prawda to prawda,ze im pozniej tym lepiej
Wypijmy...Zeby nasze dzieci miały Śliczne MAMY!!!
...
Napisał(a)
w skrócie w tym wieku organizm nie potrzebuje kreatyny...Doskonale sobie radzi a jeżeli ją do dostarczysz to się zmarnuje niestety...
Oczywiście jak się uprzesz to kupic i użyjesz:) Ale to będą pieniądze wyrzucone w błoto;)
Zmieniony przez - Radiux w dniu 2010-03-11 21:08:26
Oczywiście jak się uprzesz to kupic i użyjesz:) Ale to będą pieniądze wyrzucone w błoto;)
Zmieniony przez - Radiux w dniu 2010-03-11 21:08:26
hmm...a może SOG'A? ;)
...
Napisał(a)
"Oczywiście jak się uprzesz to kupic i użyjesz:) Ale to będą pieniądze wyrzucone w błoto;) " - Tak sobie chyba tlumacz Radiux
Ja na twoim miejscu przy takims stazu spokojnie bym zrobil cykl na mono , kasa napewno nie pojdzie w bloto a z efektow bedziesz zadowlony.Ale rob jak uwarzasz to jest tylko moja opinia inni widze twierdza inaczej
Ja na twoim miejscu przy takims stazu spokojnie bym zrobil cykl na mono , kasa napewno nie pojdzie w bloto a z efektow bedziesz zadowlony.Ale rob jak uwarzasz to jest tylko moja opinia inni widze twierdza inaczej
...
Napisał(a)
Chyba Kolega Kazik nie zrozumiał o co mi chodziło albo źle może to zinterpretowałem
Nie mowie że nic nie urośnie biorąc kreatynę. Mowie że ćwicząc dalej z dobra dieta urośnie tyle ile z kreatyny i nie będzie musiał wydać dodatkowej kasy(dietka +kreta).
Swoja droga jestem tez przeciwnikiem żeby osoby w tak młodym wieku się już brały za odżywy...
Nie mowie że nic nie urośnie biorąc kreatynę. Mowie że ćwicząc dalej z dobra dieta urośnie tyle ile z kreatyny i nie będzie musiał wydać dodatkowej kasy(dietka +kreta).
Swoja droga jestem tez przeciwnikiem żeby osoby w tak młodym wieku się już brały za odżywy...
hmm...a może SOG'A? ;)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!