Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Johimbina - gdzie kupić?

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 366

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 107 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 1414
cześć.
miałem jakieś 2 lata przerwy od johimbiny - po prostu była zbędna. Widzę, że nieźle pobanowali sklepy i praktycznie nie da się tego u nas kupić.
Czy ktoś ma jakieś sklepy z zagranicy dozwolone, gdzie można kupić johę? Czas wysyłki bez znaczenia, po prostu chce kupić ten produkt, używałem go wielokrotnie na przestrzeni lat, a w pl nie mogę tego znaleźć :)
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12449 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296
e tam, chyba slabo idzie obsluga google :P co prawda jej sprzedaz nie jest legalna, jednak nie jest az tak kontrolowanym produktem by byly z nia na cwile obecna problemy.
johimbine kupisz tak samo latwo jak kreatyne.
Haya labs, Endogenic, Hammer Labz - wszystko dostepne szeroko w sklepach w necie.
Musisz uwazniej pogrzebac nieco :) spalaczy tluszczu z joszka masz do wyboru do koloru, wystarczy ze zerknijesz na te marki co Ci podrzucilem i bedziesz mial nawet wybor miedzy tabsami, kapsami czy wersjami typu liquid.
1

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6313 Napisanych postów 78036 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 767015
Niestety nie znam takiego sklepu. Nie zagłębiałem się w jej dostępność na rynku, ale myślę, że większość sklepów on-line, tych zarejestrowanych poza granicami Unii Europejskiej będzie miała dostępną johimbinę. Poza tym, na allegro również powinny być. Jaka jest ich jakość i co rzeczywiście będzie dostępne w produkcie, który zakupisz, tego niestety nie jesteśmy w stanie stwierdzić. Jest to produkt niedopuszczony do obrotu w Polsce, więc osoby, które go sypią mogą dodać wszystko i w wątpliwych warunkach.

Moderator działu Odżywianie

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Suplementy - jakie wybrać?

Następny temat

Johimbina - porady

Spalanie
Polecane artykuły