SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Jakość i orginalność odżywek białkowych

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 848

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 21 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 94
Siema, czy można sprawdzić Waszym zdaniem oryginalność odżywki białkowej poprzez ścięcie się jej przy gotowaniu ? Kiedyś wsypałem dużą łyżkę albuminy Olimp do wody, zagotowałem w rondlu i się ścięło. Teraz mam Ostrowie WPC i nie bardzo chce to wyjść
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9598 Napisanych postów 154472 Wiek 32 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1209056
bo albumina (egg protein) to bialko jaja, ktore scina sie juz przy 70 stopniach celcjusza.

z wpc ci to nie wyjdzie. bo to WPC

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja
Kontakt: FB https://www.facebook.com/TrenerMaciolek/
IG https://www.instagram.com/tomq.bb
e-mail: tomq-mag@o2.pl

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 21 Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 94
No nie wiem, raczej każde białko się powinno ściąć.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9598 Napisanych postów 154472 Wiek 32 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1209056
nie.
a tak w ogole to co ci to da?
jak moze byc np dosypka bialka pszenicznego?
to i tak twoj test nic nie da.

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja
Kontakt: FB https://www.facebook.com/TrenerMaciolek/
IG https://www.instagram.com/tomq.bb
e-mail: tomq-mag@o2.pl

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

cykl masa

Następny temat

Jaki gainer?

Wheya