Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Co do zdobycia masy zgadzam sie z salixem. Odżywki - zależy od braków w diecie, ale chyba tak owych nie masz. Mniemam, że chodziło Ci o suplementy. Możesz kupić na 1 cykl kreatynowy mono Vitalmaxa, wielu ludzi je zachwala. Od siebie dodałbym taurynę - tania, a b.dobrze spełnia swoje zadanie. Jeżeli chcesz wiedzieć więcej - pytaj. Pozdrawiam.
Szacuny
0
Napisanych postów
93
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
2197
Zgadzam sie co do kreatyny mono vitalmax-a dobra jakośc za dobrą cene a zamiast taurynki to dextro juica dobry transporter kreatynowy(bo jest dextro i tauryna) takze plusem bedzie zwiekszenie kalorycznosci, a co do aminokwasow to bym na twoim miejscu odpuścił przynajmniej na masie. Pozdrawiam
Szacuny
1
Napisanych postów
33
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
551
a co sadzicie o creatynie multipovera ?? no to powiedcie mi kiedy stosuje sie aminokwasy skoro nie na robieniu masy . wydaje mi sie ze w mojej diecie jest troszke za malo bilaka wegli i tłuszczy jest good i czy uwazacie ze lepiej bylo by bialko typu whey protein 80 % wieksza ilosc np z 2-3 kilo czy moze kilo tego bialka i 3 kilo gainera i wymieszac to proporcjonalnie ? + do tego ta creatyna
na co moge liczyc na tych odzywkach przy diecie ? :)
Szacuny
386
Napisanych postów
37478
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
126450
manipuluj dietą - wtedy stworzysz b. dobre podwaliny pod jakąkolwiek suplemantację- wyciągniesz z kreatyny, czy jakiegos innego supla/i/ dużo więcej niż bez znajomości swoich "możliwości metabolicznych"- że tak to nazwę.
spróbuj na początek zwiększać stopniowo ilość kalorii po 200 z takimi proporcjami jakie ci wychodzą z obliczeń b-t-w.
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid