Szacuny
3103
Napisanych postów
25081
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
415157
jak chcesz zeby tanio było zrob jak anubis Ci napisał
bardzo tanio i zdrowo owsiane ok 2zł za 500g albo mozesz tez ryz(parboiled) dac masz ok 4zł za 1kg...
pomysl o tym
Zmieniony przez - wincol w dniu 2012-02-17 21:42:50
Szacuny
0
Napisanych postów
97
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
358
Amentoris jest jedna nie wiadoma w tym hard mass 2800 g starczy mi na jakies 19 dni chyba nie troche za malo ;x Co do diety wiem zee zdrowiej by bylo kupywac jedzenie ale wedlug mnie taniej by mnie wyniosl jakis gainer do 150 zl dla przykladu piers z kurczaka kosztuje 8 zl ewentulanie do tego jakis sos ktoryu kosztuje z 5zl ale tez jeszcze kupuje tunczyki twarogi, rozne owoce i wazywa zee w tydzien 50 zł nie moje a za 3 tyg to bedzie jakos wynioslo 150 zl a gainery starczaja nawet do 1,5 miesiaca ^^, nie wiem ja bym tam wolal odzywke :D Mozecie mi polecic moze jakies 30% bialko bo te bulki sa chyba za drogie faktycznie aten hard mass niby spoko ale na 18 dni
Szacuny
0
Napisanych postów
97
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
358
no masz racje 28 dni to nie tak zle w sumie, tylko ta cena jest troche taka ;x Mielibyscie cos jeszcze rownie dobrego jak nie to pomysle nad tym hard mass
Szacuny
17
Napisanych postów
2971
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
32053
siemasz dziku
rob tak
kupujesz owsiane, najtansze z Tesco, 150 chyba za 400g- płatki wosiane zwykłe kupujesz jakies białko - uns econo np, czy tam sfd, albo olimpa kupujesz lniany olej
masz blender? jak amsz to zalewasz wrztkiem 80g owsianych w kubku, wrzucasz do belndera za 3 min jak zmiekna, do tego wsypujesz trzy miarki białka, dolewasz 150 ml mleka, i ze 150 ml wody, tabletke slodzika rozpuszczasz w odrobinie wody i tez wlewasz, dla smaku mozesz dodac troche kakao albo co tam masz