Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ja byłem na redukcji 4 dni i jak dzisiaj na treningu nie miałem siły to się wk***iłem i dzisiaj kończę redukcję... nie będę się męczył zimą na tych j**anych stacjonarnych rowerkach Wiosną kolarzówkę wyciągnę i będę trzaskał kilosy
Szacuny
110
Napisanych postów
11936
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
90986
Zatrzymuje drogówka młodego kolesia i pyta się: - Piłeś coś dzisiaj? - Nie!! - Nie mamy alkomatu, więc zadam Ci pytanie jako test. Jak odpowiesz prawidłowo to Cię puścimy. - Spoko, odpowiada młody kierowca. - Więc jedziesz drogą i widzisz dwa światła z naprzeciwka, co to może być? - No samochód, nie? - No tak, ale jaki? Honda, Suzuki czy Seat? Kiepsko, ale zadam Ci drugie pytanie. Jedziesz sobie ulicą i widzisz jedno światło. Co to może być? - No motor chyba, nie? - No tak, ale jaki? Suzuki, Honda czy Kawasaki? No nic chłopcze, będę Cię musiał zatrzymać. Gościu się wk***ił i pyta policjanta: - Panie władzo, czy ja mogę zadać jedno pytanie? - Jasne młody człowieku. - Na poboczu drogi stoi blondynka w miniówce, z dekoltem aż jej cycki widać i zatrzymuje TIR-a. Kto to jest? - No wiadomo, że k***a. - No tak. Ale kto? Twoja matka, żona czy córka?
Ciągły terror w dążeniu do chwały, życie jest za krótkie, żeby być małym!