W artykule z potreningu - Dieta na masę na każdą kieszeń
http://potreningu.pl/diety/artykuly/663/dieta-na-mase-na-kazda-kieszen znalazłem opis:
"Jako uzupełnienie diety polecam ugotować raz na 2 – 3 dni zupę krem (wystarczy włoszczyzna i cebula, czosnek, przyprawy) do popijania głównych posiłków czy spożywania między posiłkami. Rozwiązanie to pozwala dostarczyć dodatkowej dawki witamin, składników mineralnych i związków fenolowych, zdecydowanie niższym kosztem niż w przypadku warzyw zjadanych "w postaci surowej (pomidory, papryka, sałata, ogórek). Warzywa korzeniowe takie jak marchew, seler, pietruszka podobnie jak cebula czy ziemniaki do drogich nie należą, a stanowią cenny składnik sportowej diety. "
proszę o instrukcje jak się taką zupę robi?
Żeby cieszyć się życiem potrzebne są dwie rzeczy:
trzeba żyć i trzeba się cieszyć.