Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Jak to jest z tym wzrostem??

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 3063

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
miczelx ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 885 Napisanych postów 35146 Wiek 85 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 814700
metanabol
w ilosci 1-2 tabletki dziennie powoduje w poczatkowej fazie
(3-4 tygodnie) podwyzszona aktywnosc przysadki a co za tym
idzie wzrost poziomu naturalnego HGH i testosteronu.

przez 3-4 tyg to za wiele sie nie narosniesz

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 252 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 24056
Wiadomo że chodzi tutaj 1/2 cm. Ale chyba nikt nie spodziewał się, że urośnie 10cm
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 110 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 2612
W tedy chodziliśmy do trzeciej ostatniej klasy gimnazjum w takim razie mieliśmy w tedy chyba po 15/16 lat a teraz mam 18 lat za 3 miechy 19. W miesicie w którym mieszkam dużo osób właśnie w tedy brało metanabol w tym i chłopcy 15,16,17... letni oczywiście akurat trafiło, że moi rówieśnicy mając te 16 lat sięgali po doping, kilku z nich pamiętam jako takich samych łebasów jak Ja a teraz te łebasy mają powyżej 173cm. Jestem Ciekaw czy gdybym zdecydował się na jakiś z tych środków również bym podskoczył i miał chociaż te 5 centów więcej. Jako czternastolatek robiłem badania. Wynikało z nich, że moje kości są młodsze o 2lat. Doktorka wspomniała w tedy, że można zastosować jakieś środki ale wolała by, żebym poczekał i tak się dogadały z moją mamą i czekam do dziś a od tego czasu mam tylko 165cm.

Zawsze byłem niski ale liczyłem chociaż na te 170cm.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 138 Napisanych postów 19103 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 120397
w sumie ja od pierwszego kontaktu z saa urosłem ok 8cm, gdy zaczynalem do 18 brakowalo mi tylko kilka tygodni. wzrost 161-163 mialem ok roku czasu jzu nic nieroslem. i sam sie zdziwilem bo w ok 4miechy poszlo te 8cm

HIGH LIFE

...
Napisał(a)
Usunięty przez miczelx za pkt 4 regulaminu
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 246 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 6149
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 252 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 24056
w sumie ja od pierwszego kontaktu z saa urosłem ok 8cm, gdy zaczynalem do 18 brakowalo mi tylko kilka tygodni. wzrost 161-163 mialem ok roku czasu jzu nic nieroslem. i sam sie zdziwilem bo w ok 4miechy poszlo te 8cm

Mocny to co brałeś i w jakich dawkach, jeśli mogę wiedzieć
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 246 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 6149
Nie rozumiem czemu moja wypowiedz zostala skasowana
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 110 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 2612
Mocny275 To co w tym czasie brałeś??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
miczelx ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 885 Napisanych postów 35146 Wiek 85 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 814700
Nie rozumiem czemu moja wypowiedz zostala skasowana

Poniewaz sugerujesz ze od saa ktos tam zmalal co jest kompletna bzdura, a takie rzeczy staram sie eliminowac w zarodku by uniknac glupich klotni w wartosciowych tematach,
wiecej pytan - emial lub gg
the end

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 107 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1623
siema,nie wiem jak to jest z tym wzrostem na cykklach,ale powiem wam ze gdy jeszcze nawet nie cwiczylem,to roslem tak szybko ze porobily mi sie rozstepy w wieku 14 roku zycia,teraz mam blizny na plecach jak by mnie ojciec pretem po plerach napier*alal :D,przed tym jak zaczelem cwiczyc mialem 198cm i mialem 72 kg,teraz mam 194cm i 110 +/-,nie wiem dokladnie bo mialem redukcje,powiem wam tez ze gdy przybywa wam masy to jest wieksze obciazenie dla kregoslupa,w kregoslupie miedzy kregami sa dyski,ktore lubia wypadac zreszta,no i te dyski to takie chrzastki ktore amortyzuja ruchy kregoslupa,zeby kregi sie nie scieraly o siebie,no i wlasnie te dyski pod obciazeniem korpusu w miare przybywania masy zaczynaja zmniejszac swoj rozmiar i przez to z czasem mozna stracic te pare cm tak ja stracilem,ale mi to nie przeszkadza,gorzej maja ci co maja po 170 cm i potem ucieknie im 4 cm ahhh

chcesz wygladac jak atleta,rób codziennie masaż fleta :D

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Trenadrol opinie i prosze o rade

Następny temat

Tussipect na recepte?

Spalanie
Polecane artykuły