...
Napisał(a)
Trenuje krav mage 2 razy w tygodniu(czasem opuszczam 1 trening z przyczyn finansowych - placi sie nie za caly miesiąc, a za to ile razy byles) i po kazdym treningu mam zakwasy, spowodowane glownie ciężką "rozgrzewką" ale oprocz sztuk walki chciałbym trenować siłowo(kalistenika). Niestety z tego co czytałem mając zakwasy nie powinno sie trenować siłowo, więc jak pogodzić jedno z drugim?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
przy kalistenice zbytnio obciążysz nogi które są już mocno dojechane po rozgrzewce z krav magi ,pewnie sporo biegacie ,także polecałbym street workout.
1
...
Napisał(a)
Nogi faktycznie są mocno eksploatowane, ale od biegania nie miewam zakwasów, a jakies przysiady np z partnerem siedzącym na barkach rzadko robimy. Największe zakwasy po kraw madze zawsze mam na brzuchu, klacie i plecach.
...
Napisał(a)
Cześć. Jak bardziej Ci zależy na kalistenice a krav maga jest uzupełnieniem, a nie odwrotnie to chyba nie do końca ten dział. Jak masz zakwasy to ćwicz partie, które nie są obolałe. Pamiętaj o regeneracji i odżywianiu.
Polecane artykuły