Szacuny
0
Napisanych postów
50
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
548
witam panowie. jak dobrze wiecie ostatnio pan krzynowek prezentuje naprawde wysoka forme i swiatowa klase co potwierdzil w grze w reprezentacji czy w ligdze mistrzow. chociazby wczorajsza za***ista brameczka z roma(WOW). jestem ciekaw co Wy sadzicie o tym zawodniku? dla mnie jest najleszy!!! pozdrawiam.
Szacuny
0
Napisanych postów
537
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
8810
Ta bramka wczoraj to był fart, ale tak to chyba obecnie najlepszy polski zawodnik, potwierdza to prawie w każdym meczu, no oprócz pierwszej połowy z Walią.
Szacuny
0
Napisanych postów
50
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
548
fart powiadasz?no nie wiem. fartem mozna nazwac cos czego sie nie planowalo a on wczoraj chcial strzelic (bo chyba nie zaprzeczysz ze to byl strzal)no i strzelil.po tym strzale pilka znalazla sie w bramce wiec albo jaca albo bramkarz musieli byc bardzo zdziwieni.ja obstawiam bramkarza.tak czy inaczej kazdy ma swoje zdanie. poza tym to nie byl pierszy strzal z dystansu naszego reprezentanta wiec ja wykluczam przypadek.pozdro.
Szacuny
0
Napisanych postów
392
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
4299
Fart czy nie - nie wazne !!! Strzelil bramke i to sie liczy, oby dalej mial taka forme jak teraz, to moze w koncu jakis Polski pilkarz bedzie sie liczyl w europie i bedzie rozpoznawalny...
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Krzynowek rzeczywiscie ostatnimi czasy imponuje forma. Trzymam kciuki aby taki stan utrzymal sie do przyszlego roku, do kolejnych spotkan eliminacyjnych WC. Co do rozpoznawalnosci tego pilkarza na swiecie to mysle, ze juz jest niezle. Wielu kibicow z zagranicy juz slyszalo o Jacku i doceniaja jego wklad w gre Bayeru i reprezentacji. O Krzynowku zwyklo sie nawet mowic tak jak kiedys o Olisadebe, ze jest obecnie najgrozniejszym i najlepszym ofensywnym pilkarzem w reprezentacji Polski.
Szacuny
13
Napisanych postów
16209
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
131096
Jak strzelił bramkę REAL-owi (nawet jak jest w słabej formie) to juz jest COŚ! Prawdę mówiąc nie można Go tak bradzo przechwalać widzicie co się stało z Olisadebe