pracuję w systemie 4 brygadowym . 3 posiłki z 5 jem w pracy. Z racji tego, że nie trawię plastiku całą michę ładuję w szkło. Początkowo wszystkie 3 posiłki dzieliłem na 3 szklane pojemniki. Ale ciężkie to i nieporęczne, więc wszystko idzie w jeden duży. Czy odgrzewając 3 razy ten sam posiłek mocno sobie szkodzę?
pracuję w systemie 4 brygadowym . 3 posiłki z 5 jem w pracy. Z racji tego, że nie trawię plastiku całą michę ładuję w szkło. Początkowo wszystkie 3 posiłki dzieliłem na 3 szklane pojemniki. Ale ciężkie to i nieporęczne, więc wszystko idzie w jeden duży. Czy odgrzewając 3 razy ten sam posiłek mocno sobie szkodzę?
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
SprawdźKrótko mówiąc, podejrzewam, że posiłek przechowujesz w temperaturze "pokojowej", więc przy aktualnych temperaturach pytanie kiedy zaczną rozwijać się jakieś bakterie.
Poza tym walory smakowa posiłku trzykrotnie odgrzewanego w mikrofali są chyba nikłe
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
grzalem setki razy i jakoś nie czułem że coś przechodzi z 'zapachow"
sprawa 2 nie możesz w pracy zostawić małego szklanego pojemnika do grzania a przynosić w plastikach żarcia ?
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2023-07-16 12:20:51
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.