Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
...
Napisał(a)
Heja, od początku podaje hcg igłą 0.4x13 jednak ostatnio kupiłem na próbe 0.3x 0.8 ( wtopiona igła z gwarancją podania pełnej dawki ) i teraz pytanie czy przy HCG długośc igły ma znaczenie czy moge spokojnie stosowac te z mniejszą średnicą i długością ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ja biję tymi wtopionymi chociaż po nabraniu nimi się tępią i trochę słabo to wchodzi, ale jakoś nie wyobrażam sobie tej 13mm wbić w bebzol 

1
...
Napisał(a)
ja używam 13mm ale też testowałem 8mm i dobrze wchodziło, raczej na luzie możesz tą mała używać
1
...
Napisał(a)
Nawet 4mm moga byc jeśli chodzi o iniekcje w tluszczyk. Nowe zalecenia wrecz odradzaja 13mm ;)
...
Napisał(a)
monkey22Heja, od początku podaje hcg igłą 0.4x13 jednak ostatnio kupiłem na próbe 0.3x 0.8 ( wtopiona igła z gwarancją podania pełnej dawki ) i teraz pytanie czy przy HCG długośc igły ma znaczenie czy moge spokojnie stosowac te z mniejszą średnicą i długością ?
sorry za odkopanie, ale mam jedno pytanie. Jak nabierasz HCG z fiolki jeśli masz wtopiona igłę w strzykwace?
Polecane artykuły