...
Napisał(a)
z gory prosze nie sugerowac sie profilem bo siedze na loginie brata.. wiec mam pare pyt co do insulinki.. wiec hehe historia wyglada tak;p: babka mojego kumpla jest cukrzykiem;), bierze Mixtard 30 HM Penfil--> insulina, na recepte wynosi ja to 5zl w aptece i w jednym opakowaniu za 5zl jest 5 fiolek po 3ml kazda. czy taka insulinke mozna pakowac i sie urosnie??? czy to jest tylko srodek dla cukrzykow? jesli tak to ile opakowan wystarczy na cyklik (laczac oczywiscie z innymi koxami)??? jakie dawki??? i co do tego???? i ewentualnie gdyby to byl dobry srodek to po ile mozna go w obieg na silce puszczac tak zeby dobrze zarobic???? z gory dziekuje za odp!! tylko konkretnie prosze!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze raz dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)

Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
...
Napisał(a)
nikoo powinienes dostac oskara za ta wypowiedz heheheh

Mmmm nawet pies znajdzie kosc na pustyni !! ! ;)
...
Napisał(a)

o kulfa jego ...
Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
...
Napisał(a)
Cze lamusie - Oma daje - bardzo dobrze!

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!