SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

deka+ no wlasnie + co ??

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 4412

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 1206 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 6623
hej hej chcialem sie dowiedziec jakie jest minimum stosowania tescia prolongatum do cyklu z 9 strzalow dekii po 200 mg kazdy ??
chodzi mi o to by nie zostac imptentem wiec testosteron potrzebowal bym tylko w takich dawkach by nie dostac deka dicka m a jesli chodzi o masse (bo na tym mi zalezy) to mam nadzieje ze sama deka zrobi swoje mmm tylko ze
troche mnie przeraza to ze prolongatum powino sie strzelac co dziennie lub co 2 dzien m wiec mm jak to zrobic ?? a moze zamienic to na cos innego ?? Testosteron enanthate co wy na to ?? tylko ze on ma wiecej skutkow ubocznych i wstrzymoje wode m a ja nie cche budowac massy na wodzie :( wiec co mi doradzicie ??

Mmmm nawet pies znajdzie kosc na pustyni !! ! ;)

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11102 Napisanych postów 51188 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
1-8 prop 50mg CD
1-8 wino 50mg C2D
1-8 superka 50mg C2D

Ten jest good

Propa u siebie mam zamiar walic 100 mg co 2 dni
Wino to jesc 25 mg dziennie no ale mzoan 50 mg co 2 dzien
A co do superki to 50 mg co 2 dni styka

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 1196 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 12420
"imptentem" hhahahah nie mogłem sie powstrzymac

koks20, a w zasadzie 21

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11102 Napisanych postów 51188 Wiek 30 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 57816
Deka + wino dobre polaczenie na suchy miesien i ladny Ale ja bym proponowal tescia bo to podstawa cykli Propinate
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
znaczy sie impotentem heheheheh nie no nie pisze z swojego komputera i nie jestem przyzwyczajony do klawiatury

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
no wiem wiem ze tesc to podstawa tylko ze strzal co 2 dni plus ta deka troche mnie przeraza hehehehhe m aaaa jakie dawki Propinate sa wskazane do deki ?? chodzi mi tylko o to by nie zostac impotentem hihi i wogle mmm kiedy musial bym zaczac sie kuc tym tesciem od 3 tyg z deka tak ?? czy od samego poczatku ?? bo ponoc ten tesc rozkreca sie bardzo szybciutko i juz po paru dniach mozna zobaczyc lekkie efekty w sile

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Mozesz od samego poczatku to odrazu bedziesz mial ruszenie a puzniej dobicie z deki jak sie wlaczy ... no mzoesz tez np od 3 tygodnia walnac propinat i jechac 6 tygodni ale takiego czegos nie probowalem jeszcze A deke to 200 mg na 8-10 tygodni tak ?? Propa wal 50 mg co 2 dni lub 100 mg co 3 dni
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
ooo ok ok a wiec 50 mg co 2dni propa a deke nie no jak juz bede bral propa do tej deki to wezme tylko 8 strzalow deki wiec
deka
1-8 200mg tyg
a prol no wlasnie mmm wydaje ci sie ze lepiej bedzie zaczac juz prolem ?? a jesli tak to jak dlugo mam go cviagnac do samego ukonczenia deki czy do 5 tyg jak deka zacznie juz dobrze pracowac mmm jak myslisz co bedzie lepsze ?? i czy na prawde mozna tak co 3 dni 100 mg prolki ?? bo slyszalem ze ona poprostu nie utrzymuje sie duzej niz 2 dni w organizmie

Zmieniony przez - Dajmos w dniu 2004-06-15 16:04:23

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Ja caly czas mowie o Propie a nie Prolce !!

zrob tak:

1-8 deka 200 mg
3-11 prop 50 mg co 2 dni

Tak bylo by najlepiej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
nie no wiem ze o propie m pomylilo mi sie tylko tam trroszke a wiec mowisz ze cos takiego bylo by wrecz idealne mmm ok ok aaale to wychodzi ze propa bede bral przez 8 tygodni a to znowu oznacza 2 miesiace yyy a to znowu oznacza ze bedzie to trwalo 60 dni a to z kolej mowi ze bede musial sobie zrobic 30 zastrzykow z prolki plus 8 z deki w sumie 38 yyyyyyyyyy
a jak dla mnie to chyba troche za duzo yyyyyyyyyy

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
kurde jak mam sobie robic 30 dodatkowych zastrzykow w dupe to chyba juz zostane impotentem heheheheh

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Ty no ja walilem teraz: deka + cyopio + wino i poslzo 55 strzalow i jakos nie placze

A teraz zaczynam prop + superk ai pujdzie okolo 60 strzalow i tez nie dygam

Jak prop Ci nie pasuje to zamien na prolke ... bedzie mniej bicia no ale tez inne dzialanie
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Meta + Tesc

Następny temat

INSULINA--> dla znawcow!!!

Obnizka