Witam ogolnie to mam do was jedno pytanie bo zawsze gdy sie cwiczy na dana partie miesnia to co serie np na klatke itp zwieksza sie ciezar tak? a ja uslyszalem ze sa podwojne efekty gdy sie cwiczy zaczynajac od najwiekszego ciezaru z najmniejsza iloscia powtorzen potem ciezar zmiejszac i wiecej powtorzen moze mi ktos powiedziec na czym to polega i czym sie rozni? z gory dzieki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Witam ogolnie to mam do was jedno pytanie bo zawsze gdy sie cwiczy na dana partie miesnia to co serie np na klatke itp zwieksza sie ciezar tak? jest
nie zawsze, jest np jeszcze
progresja
regresja
stały
ja uslyszalem ze sa podwojne efekty gdy sie cwiczy zaczynajac od najwiekszego ciezaru z najmniejsza iloscia powtorzen potem ciezar zmiejszac i wiecej powtorzen moze mi ktos powiedziec na czym to polega i czym sie rozni? z gory dzieki
wykonujesz np 4-8-10-12
nie polecam młodym tego bo nie znasz swojego organizmu na tyle aby wyczuć ile zmniejszyć itp .
nazywa sie to regresja ale początkującemu polecam progresje lub stały !!!
Zmieniony przez - zabisko w dniu 2008-04-25 20:39:50
nie zawsze, jest np jeszcze
progresja
regresja
stały
ja uslyszalem ze sa podwojne efekty gdy sie cwiczy zaczynajac od najwiekszego ciezaru z najmniejsza iloscia powtorzen potem ciezar zmiejszac i wiecej powtorzen moze mi ktos powiedziec na czym to polega i czym sie rozni? z gory dzieki
wykonujesz np 4-8-10-12
nie polecam młodym tego bo nie znasz swojego organizmu na tyle aby wyczuć ile zmniejszyć itp .
nazywa sie to regresja ale początkującemu polecam progresje lub stały !!!
Zmieniony przez - zabisko w dniu 2008-04-25 20:39:50
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!