Witam, chce sie z wami podzielic moim problemem w nadziei na szybka odpowiedz profesjonalistow. Obecnie mam 16 lat, w 1 klasie gim. wazylem ok.95kg przy wzroscie 175cm, obecnie waze 78kg przy wzroscie 182cm, ale nadal mam brzuszek. Nie posiadam zadnej diety, tylko staram sie ograniczac jedzenie. Więcej w ankiecie:
Waga: 78kg
Wzrost: 182cm
Obwód klatki: 100cm
Obwód ramienia: 32cm
Obwód talii: 90cm
Obwód uda: 52cm
Obwód łydki: 42cm
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: nie wiem
Aktywność w ciągu dnia: Szkola, aktuanie sie konczy, raczej nie chodze
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Siłownia 3x w tygodniu (niedlugo 4x) w dni wolne od silowni ok. 1h rowerek treningowy
Odżywianie: Wczesniej (czyt. 1-2 lata temu) jadlem co popadnie w zazwyczaj duzych ilosciach. Obecnie nie mam zadnej diety tylko jem mniej, nie jem slodyczy, unikam tluszczy
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: Brak
Stan zdrowia: Przebyta żółtaczka. Aktualny stan watroby b. dobry
Preferowane formy aktywności fizycznej: 4x w tyg. siłownia + rowerek treningowy w dni wolne od siłowni
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: Stosowalem Thermo Speed Extreme (Polecam)
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: Mam zamiar brac Thyrotherm + kreatyna na przyrost siły (nieunikonione 2-3kg czystej masy miesniowej)
Stosowane wcześniej diety: Brak
Waga: 78kg
Wzrost: 182cm
Obwód klatki: 100cm
Obwód ramienia: 32cm
Obwód talii: 90cm
Obwód uda: 52cm
Obwód łydki: 42cm
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: nie wiem
Aktywność w ciągu dnia: Szkola, aktuanie sie konczy, raczej nie chodze
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: Siłownia 3x w tygodniu (niedlugo 4x) w dni wolne od silowni ok. 1h rowerek treningowy
Odżywianie: Wczesniej (czyt. 1-2 lata temu) jadlem co popadnie w zazwyczaj duzych ilosciach. Obecnie nie mam zadnej diety tylko jem mniej, nie jem slodyczy, unikam tluszczy
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: Brak
Stan zdrowia: Przebyta żółtaczka. Aktualny stan watroby b. dobry
Preferowane formy aktywności fizycznej: 4x w tyg. siłownia + rowerek treningowy w dni wolne od siłowni
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: Stosowalem Thermo Speed Extreme (Polecam)
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: Mam zamiar brac Thyrotherm + kreatyna na przyrost siły (nieunikonione 2-3kg czystej masy miesniowej)
Stosowane wcześniej diety: Brak
No Pain = No Gain