Szacuny
7
Napisanych postów
476
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4339
NIE MAM ABONAMENTU I NEI MOGE WYPOWIADAĆ SIĘ W PORADACH MEDYCZNYCH...przykro mi...
Ale i tak coś Ci poradzę...
Cleanance Avene ... dostępne tylko w patekach...dość drogie sam krem ok 70 zł(a żeby były efekty trzeba uzupełnić o żel i dwufazowy tonik-cena podobna ok 70 zł, niestety nie wspołgra z innymi kosmetykami tzn innych firm więc nie da rady zaoszczędzić :(:( ) ...Jeśli Cię nie stac to kup w aptece zestaw próbny ok 15-20 zł(w małej kosmetyczce mieści się krem antybakteryjny 5ml , żel , tonik i krem maskujący....
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Witaj!
Nie kupuj i nie uzywaj acnosanu! Juz takich rzeczy sie nie stosuje ja jestem kosmetyczka i radze ci przejscx na diete bez konserwantowa po pierwsze ...po drugie wybrac sie do dobrej kosmetyczki gdzie ci napewno pomoze...roacutane sosuje sie w tradzikach rozyczkowatych, podskornych itp a nie wiecej jak 3 miesiece na poczatke dawke zaleca lekarz dermatolog lub alergolog...samemu ni radze tego zdobywac i brac na wlasna reke,,, pozatym do wszystkich ktorzy maja tradzik zalecam wybrac sie do kosmetyczki na oczyszczenie cery!! a nie uzywac masci ktore pozostawiaja blizny lub zaleczaja syfa trezba wycisnac a nie schowac!!!
Szacuny
7
Napisanych postów
476
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4339
PS. Do postu Giny25..
Dobre są maści i kremy oraz inne kosmetyki , które uładtwiają odsączanie ropy. Wówczas wszystko zbiera się w jednym miejscu , gęstnieje i można wycisnąć "w jednym kawałku" bez , obawy że coś pozostało jeszcze w środku i może ponownie napuchnąć(wyciskanie najlepiej zostaw kosmetyczne-w domu możesz nie mieć na tyle sterylnych warunków)...Takie środki to Normaderm Vichy- plasterki(niestey seria już niedostępna:(:(:( ) , maść ichtiolowa , Clenance Avene - Kreatoregulating oil control emulsion(AHA + BHA)
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Tak jak ktos nie ma czasu to tak sie ratuje ...ale wiem z doswiadczenia jak dzieczyny przychodza do salonu gdzie punktowo smarowaly sobie masciami przysuszaly wyciskaly i potem slady po tym byly nie ladne jak juz ktos chce wycisnac jakas ropna krosteczke to proponuje Metronidazol w zelu 1% poprostu wmasowac krosteczke mozna tez troszke go zostawic ..doskonale leczy i po 1 dniu nie widac nic prawie..