Szacuny
2
Napisanych postów
28
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
3288
Zakupilem dzisiaj HMB Treca 250 kaps i chcial bym zeby mogl mi ktos rozpisac jak mam to brac w sklepie powiedziano mi (wydaje mi sie ze to kpina) ze jak na moja wage 4 kaps dziennie mi wystarcza . Jesli ktos sie dobrze zna prosil bym o odpowiedz
Szacuny
119
Napisanych postów
21724
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
92660
Z tego co pisał Son wynika ,że trzeba brać koło 7 tabsów dziennie aby uzyskać efekt antykataboliczny..aby rosnąc trzeba łykac dwa razy tyle... Polecam przy tej ilości brac 7 tabsów,podzielone na 3 dawki: rano na czczo,przed treningiem i po treningu.Po treningu największa dawka,czyli w Twoim przypadku 3 tabsy.W dni beztreningowe równiez 3 dawki między posiłkami..Największa dawka rano na czczo.
Pozdro.
ps. Jak masz mało kasy to nie baw się w HMB,bo to kosztowna zabawa.
MIĘTKI To co najlepsze w kulturystyce jest niewidoczne dla oczu..Respect for all!
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
Szacuny
2
Napisanych postów
28
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
3288
jeszcze takie mle pytanko :) jak wezme HMB to jest wksazane abym przez jakies 30-40 min nic nie jadl tak jak jest to w przypadku Kreatyny czy nie ma to wiekszego znaczenia ??
Szacuny
2
Napisanych postów
28
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
3288
SONBATY 621 :)SOG aha a jesli chodzi o pory brania bo czytalem troche i zdania sa rozne tzn zastanawia mnie tylko kwestja czy brac przed treningiem czy moze lepiej przed snem bo rano na czczo i po treningu obowiazkowo (bede bral 8 kaps dziennie)