SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

HMB Liquid - dozownik

temat działu:

Trec

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1212

Nowy temat Dział zamknięty
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 8
dziwne pytanie, ale jeśli ktoś stosował, jak używać tego dozwonika, mnie poprostu juz szlag trafia kiedy czekam z 30sek na jedną krople :/

jesli zly dział to sory...
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
MrPapaj T. Lech
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 3172 Wiek 49 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 18690
Może szybciej będzie strzykawką,popróbuj.Ja jak stosowałem HMB Liquid to leciało w miarę przyzwoicie,chociaż faktycznie mogłoby szybciej.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 1700 Wiek 14 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 17197
moze to jest jak z flaszka ?

musisz w dobra strone przechylac?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 874 Wiek 40 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 13237
Kolega Gawus jaki zorientowany :D

żelastwo jest po to, by nim pakować...

...
Napisał(a)
rutkow Doradca
Ekspert
Szacuny 8786 Napisanych postów 50979 Wiek 46 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 391245
ja wyciagałem ten dozownik i strzykawka wyciagalem 1ml póki sie dalo a pozniej jak jest juz mniej to lepiej leci , ogólnie dozownik wydaje mi sie troche do porawek by sie przydał
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Dział zamknięty
Poprzedni temat

Co z Nitro LE 1,1 i 550g

Następny temat

Nitrobolon 2 vs Nitrobolon Energized + CM3 vs Reactor pro 3

electro
Polecane artykuły