...
Napisał(a)
Pytanie jest takie jak i temat co wybrac na odbloka po drugim Cyklu DD+Prolo[pierwszy byl z samej Mety-140tab]=[DD-200mg c7d i Prolo 1-100mg/2-7-200mg/8-9-100mg/ c5d]HCG czy Clomid ?Ktore z tyh-kiedy- i ile wziac??narazie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
to sa 2 rozne srodki a samym hcg to sie nie odblokujesz.
mysle ze clomid w ilosci 24tab po takim czyms bedzie odpowiedni ew mozna jeszcze dodac nolwadex
mysle ze clomid w ilosci 24tab po takim czyms bedzie odpowiedni ew mozna jeszcze dodac nolwadex
...
Napisał(a)

Najlepije to na odbloka Kup sobie Arimidex albo HCG DD wal raz w tygodniu a prolo wal 1 co trzy dni albo dwa co 5 ten drugi jest lepszy.Metke zapewne brales tajlandzka ale zamiast prola mozesz wziasc
Omnadren-250.Pozdro
...
Napisał(a)
ja jestem za kombem Clomid 24 + Nolva 30.
~ ex fatiga ~
~ masz pytanie? [email protected] ~
...
Napisał(a)
GREGOR napisz konkretnie co mam wziac i jakie dawki mam juz NOLVE i Clomid dokupic moge a te HCG mowisz za slabe bedzie ?a obeszloby sie bez NOLVY ?samym Clomidem?czy nie?Dzieki elo
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!