Ale tak jest... znika i po 2-3 dniach wraca, też nie kumam tego, ale tak mam
...
Gdyby to co mówisz było prawdą to oznaczałoby że Twój organizm dziennie buduje 1 kg mięsni przez 2 czy 3 dni po czym nagle przestaje. Zastanów się...-to niemożliwe!!! Istotnie możesz tracić trochę mięsni ale to tylko ułamek tych 2 kg. Reszta to woda i pożywienie zgromadzone w organizmie a jeszcze nie strawione bądż wydalone. Po powtrocie do domu gdy się ważysz jestes troche odwodniony i po wysiłku strawiles juz cale to jedzenie a resztki wydaliles. Teraz jesz juz i pijesz normalnie i wszystko wraca po 2 dniach do normy. Nie sadze by bylo w tym cos niepokojacego
...
ZwierzakWW co Ty piszesz wachania 2-3 kilo moga byc bez problemu sam sie ostatnio wazylem wyszlo mi 86,1 na drugi dzien 83,5 a dzisiaj 85 a wszystko jest normalnie tak jak powinno byc bez zadnych spakow a wiec moim zdaniem to normalne
...
no to napewno nie sama masa miesniowa nawet bym powiedzial ze masa misniowa to ma najmniejszy wplyw na te wachania glownie mysle ze chodzi o wode
Zmieniony przez - BPL-G w dniu 2005-10-10 14:50:27
Zmieniony przez - BPL-G w dniu 2005-10-10 14:50:27
...
Dokladnie to samo napisalem we wczesniejszym poscie,zanim dolaczyles sie do dyskusji i dlatego nie rozumiem dlaczego sie mnie czepiles stary:)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Ga w przeprosiny