poki co idzie enen u mnie i jakos szalu nie ma,ale to dopiero drugi tydzien, kolezka bierze mix i mowi,ze bolesny, niedawno musialem mu wieczorem altacet az dawac tak go dupsko bolalo, w bark tez go mix bolal
...
Napisał(a)
szym82Ja tez nie oczerniam produktu pisze tylko ze 4 moze 5 poszlo udo zaognione temperatura niechec do wszystkiego nie pierwszy cykl kolegi nie jest nowicjuszem a tu wnioski ze niewiedza pisze tylko ze niedosc ze portek nie moze naciagnac na tylek to jeszcze ledwie 8ml tam mial wwzystko
zadnych aluzji tam nie bylo. napisalem ze nie znam sytuacji i informacyjnie pisze jakby ktos nie wiedział iz goraczki, bole na poczatku cyklu sie zdazaja, szczegolnie jak stezenie dobre. Jak mowisz ze potrafisz rozpoznac infekcje od reakcji obronnej organizmu to ok, wspolczuje w takim razie lipnego srodka. pzdr
...
Napisał(a)
ja juz genesisa nie kupie, enan z kapslem z napisem genesis wyj**ka, tren z kapslem z napisem flip off wyj**ka, mix na kumpla podzialal prawie wcale:/
...
Napisał(a)
odswiezam . jak sie teraz ma prop i wino (tab) z tej firmy ?
MASA MASA MASA
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!