u dilla oczywiscie
...
Napisał(a)
jak dil bezczelnie nei przycina to nei przycina wcale, czyli jakis malolat ktory dorwal sie do źródła:) Ja wiem ze te środki u producentów nie sa dość tanie ale stężenia maja kozackie... Wyglad też dopracowany perfect.
...
Napisał(a)
Kolega to bil wynik temperatura i stan zapalny przeszedl na enana z finaxa i wszystko wrucilo do normy i odziwo po 4 czy 5 sttzalach w buteleczce z duzo nie zostalo takxe napewnonie ma tam 10ml moze 8.Ale wykonanie pieewsza klasa jesli chodzi o wyglad
...
Napisał(a)
co rozumiesz przez stan zapalny? Jak dopiero zaczynal cykl to moglo wystapic cos co zostalo za to wziete z podwyzszona temp. wlacznie. szczegolnie przy wysokich stezeniach. zeby nie bylo ze bronie bo nie gdyz nawet w reku nie mialem, ale czasami vrak wiedzy skutkuje stanem zapalnym przy towarze pierwsza klasa ;). jak tu jest nie wiem ;)
...
Napisał(a)
no to sie zgadza, jak mogl ocenic ze to przez srodek po jednej iniekcji ? mozliwe ze chociazby igla byla za krótka i plytko w miesien zrobil zastrzyk, albo reakcja organizmu ja tak mialem np jak pierwszy raz zrobilem strzal w bark. Też kiedyś sie tak zrazilem susta pmp a sie okazalo ze za plytka iniekcja była tego powodem
1
...
Napisał(a)
powodem moze byc pocztek cyklu lub wysokie stezenie srodka nawet przy poprawnie wykonanej iniekcji
...
Napisał(a)
Ja tez nie oczerniam produktu pisze tylko ze 4 moze 5 poszlo udo zaognione temperatura niechec do wszystkiego nie pierwszy cykl kolegi nie jest nowicjuszem a tu wnioski ze niewiedza pisze tylko ze niedosc ze portek nie moze naciagnac na tylek to jeszcze ledwie 8ml tam mial wwzystko
...
Napisał(a)
Biłem i enana i mixa dokładnie takiego samego i szału nie ma i wcale nie były drogie.Po za tym miałem w sumie 6 flaszek i każda niedolana.Jak bylo 8ml w każdej to sukces.To raczej mówi samo za siebie.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!