Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

GENESIS TESTOSTERONE COMPOUND INJECTION

temat działu:

Doping - zdjęcia

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 25549

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 554 Wiek 39 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 9532
u dilla oczywiscie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 696 Wiek 42 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 7060
nie znam cen i działania alchemii, nie brałem
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 20 Wiek 38 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 156
jak dil bezczelnie nei przycina to nei przycina wcale, czyli jakis malolat ktory dorwal sie do źródła:) Ja wiem ze te środki u producentów nie sa dość tanie ale stężenia maja kozackie... Wyglad też dopracowany perfect.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 696 Wiek 42 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 7060
mozna po prostu zlatwic czysto po kolezensku ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 26 Wiek 42 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 597
Kolega to bil wynik temperatura i stan zapalny przeszedl na enana z finaxa i wszystko wrucilo do normy i odziwo po 4 czy 5 sttzalach w buteleczce z duzo nie zostalo takxe napewnonie ma tam 10ml moze 8.Ale wykonanie pieewsza klasa jesli chodzi o wyglad
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 209 Napisanych postów 25012 Wiek 38 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 150183
co rozumiesz przez stan zapalny? Jak dopiero zaczynal cykl to moglo wystapic cos co zostalo za to wziete z podwyzszona temp. wlacznie. szczegolnie przy wysokich stezeniach. zeby nie bylo ze bronie bo nie gdyz nawet w reku nie mialem, ale czasami vrak wiedzy skutkuje stanem zapalnym przy towarze pierwsza klasa ;). jak tu jest nie wiem ;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 2645 Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 10553
no to sie zgadza, jak mogl ocenic ze to przez srodek po jednej iniekcji ? mozliwe ze chociazby igla byla za krótka i plytko w miesien zrobil zastrzyk, albo reakcja organizmu ja tak mialem np jak pierwszy raz zrobilem strzal w bark. Też kiedyś sie tak zrazilem susta pmp a sie okazalo ze za plytka iniekcja była tego powodem
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 209 Napisanych postów 25012 Wiek 38 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 150183
powodem moze byc pocztek cyklu lub wysokie stezenie srodka nawet przy poprawnie wykonanej iniekcji
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 26 Wiek 42 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 597
Ja tez nie oczerniam produktu pisze tylko ze 4 moze 5 poszlo udo zaognione temperatura niechec do wszystkiego nie pierwszy cykl kolegi nie jest nowicjuszem a tu wnioski ze niewiedza pisze tylko ze niedosc ze portek nie moze naciagnac na tylek to jeszcze ledwie 8ml tam mial wwzystko
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 82 Wiek 53 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 20083
Biłem i enana i mixa dokładnie takiego samego i szału nie ma i wcale nie były drogie.Po za tym miałem w sumie 6 flaszek i każda niedolana.Jak bylo 8ml w każdej to sukces.To raczej mówi samo za siebie.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Meta PMP Iranska Opinnia

Następny temat

testolic

Spalanie
Polecane artykuły