Genesis juz nie istnieje teraz jest Unigen....
...
Napisał(a)
wiem,ze nie jest juz robioy,ale stronka istnieje itp., itd. dzsiaj przybilem pierwszy cm w triceps, mieszany z prolką, troszke bylo czuć, prolo wyjdzie 200/week wiec zobaczymy czy dziala bo 500/week bedzie tego enana, bil ktos moze? mozecie sie wypowiedziec?

...
Napisał(a)
u mnie genesis robi furore teraz- koleś podobno gdzieś to badał i stężenia wyszły ponad to co na etykiecie- pewne że działa b.dobrze - dużo ludzi bierze i chwali - nie powiem Ci czy takie są jak Twoje bo nie miałem w ręku
1
Jastrzębie rulezz
...
Napisał(a)
ten genesis to kosa panowie. ciezko dostac a jak juz to ceny sa kosmicznie wysokie. ale dzialanie zaje....e
...
Napisał(a)
no ja bije teraz tego enana ( tylko jak napisalem z prolo-ale prolo tylko 200/week+500 enana genesisa,a pozniej zejście na 600 samego prolo-zdaje mi sie,ze bedzie lepiej dzialac 600 prolo niz 700 tego miksa bo prolo apteka,samemu odbieralem )więc za jakies moze 3-4 tyg. bede wiedzial czy dziala,a kumpel zaczyna teraz mixa
...
Napisał(a)
steroidkosmosten genesis to kosa panowie. ciezko dostac a jak juz to ceny sa kosmicznie wysokie. ale dzialanie zaje....e
no ja akurat kupiłem jakos tanio i to mnie troszke zdziwilo
...
Napisał(a)
u mnie raczej tez normalne;)trzeba znalezc dilla co bezczelnie nie przycina
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!