...
Napisał(a)
jestem aktualmie w egipcie i kupilem decka durabolin 50mg 1ml po 1Euro cena marzenie c chlopcy i proviron po 100tabs.za 20 Euro powiedzcie mi ile trzeba provironu na cykl taki jak 20 decka i 20 winko i testosteron enat.jak dobrze wiem to jest proviron na podtrzymanie kondycji i sampooczucia dobre wiem pytanko nie jest dobrze lozone ale nie mam czasu czas goni dzieki za odpowiedz a decka jes - organ -
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
z provironu nie robi sie cyklu; bierze sie go jedynie po skonczeniu w celu zlagodzenia braku naturalnego tescia w organizmie; dawkuje sie go na ogol 3 2 1 - odpowiednio na tydzien
Expert w dziale DOPING
...
Napisał(a)
Nom provironik fajna rzecz, czasem go sobie lykne out of cycle zeby sobie humorek i samopoczucie poprawic
Pozdrawiam.
Doradca w najbardziej hardcorowym dziale - Doping

Pozdrawiam.
Doradca w najbardziej hardcorowym dziale - Doping

Pozdrawiam.
...
Napisał(a)
spójrz na datę tego postu i odpowiedz sobie na proste pytanie:
Mądryś czyś głupi? Jak mawiała moja pani dyrektor ds dyscyplinarnych jeszcze w szkole
Mądryś czyś głupi? Jak mawiała moja pani dyrektor ds dyscyplinarnych jeszcze w szkole
...
Napisał(a)
po 3 latach się dowie że przepłacił :)
Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
Może go capli na granicy i gnije w egipskim więzieniu???
Tylko Umarli widzieli koniec wojny... Ci co przeżyli, nie zobaczyli..
...
Napisał(a)
Zmieniony przez - Tankowiec w dniu 2006-09-18 19:54:01
Tylko Umarli widzieli koniec wojny... Ci co przeżyli, nie zobaczyli..
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!