Szacuny
150
Napisanych postów
17765
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
197570
Jako że to juz bedzie główny temat o EURO,to uzupełniłem twój wpis o podstawowe info. dotyczące turnieju
Przy tym formacje rozgrywek jeżeli nie wyjdziemy z grupy to bedzie to kompletna katastrofa i porażka.Ale ze to nasza rep. to nie da sie tego wykluczyć.Tym bardziej ze Sousa ma naprawdę nie wiele czasu na ogarniecie tego wszystkiego (ale to juz wina Zibiego top,ze tak późno wywalił wuja) chociaż i tak chyba jestm bardziej spokojny o wyjscie z grupy z nim,aniżeli to miało miejsce gdy buzzer był selekcjonerem.
W teorii mecz ze Szwedami powinien byc kluczowy.Gdzies tam mi x czasu temu mignęło chyba info. o powrocie Ibry.Jezeli to prawda,to w sumie nie wiem czy to taki dobry pomysł dla nich.Wiadomo gosc jezeli chodzi o skille,nastawienie,doświadczenie to top.Ale z drugiej strony miał 0 wkładu w tą rep. ktora awansowała i teraz przestawiać pewne rzeczy pod/dla niego tez moze sie spotkac z rózna reakcja w szatni
Ole-le, ola-la, ser del Barça és el millor que hi ha!
Szacuny
150
Napisanych postów
17765
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
197570
Piątek złamał kostkę,wiec wypada z kadry na EURO.Dodajmy do tego Białka ktory zerwał więzadła krzyżowe w lewym kolanie i tych opcji w napadzie sie robi coraz mniej.Oby Lewy z Milikiem zdrowotnie dojechali,bo juz w ogóle bedzie lipa.
Laporte zmienił rep. Francji na Hiszpanii.Nie ma co ukrywać że jest to spore wzmocnienie naszych rywali (chyba środek obrony to ich największy problem,zwłaszcza przy kłopotach zdrowotnych Ramosa)
No i van Dijk potwierdził ze na EURO go zabraknie.Co tez jest raczej mega sensowną decyzja,patrząc na to ile czasu gość sie już leczy i lepiej na spokojnie dosc formy/zdrowia na kolejny sezon
Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2021-05-14 16:11:53
Szacuny
150
Napisanych postów
17765
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
197570
Majecki finalnie nie znajdzie sie w ekipie ktora pojedzie na turniej.A rezerwowi wejda w momencie jakieś kontuzji/korony
I jak się podobają powołania na Euro?Ja jestem zaskoczony na pewno brakiem turbo.Sam za nim nie przepadam,ale jezeli mam do wyboru go,a gosci z jego pozycji którzy praktycznie nie graja to chyba jednak wolał bym juz go na te końcówki spotkań.Powołanie Puchacza tez jest troche zaskoczeniem(pewnie gdyby zdrowy byl by Reca to by go nie dostał) ale jego Lech to gra dramat.wiec nie wiem czy bym nie szedł w Gumnego który grywał juz w Ausburgu na lewej obronie
Zmieniony przez - Cris Thug w dniu 2021-05-17 16:10:50